Tarih: 05.02.2014 11:53

Arif Gülen Erzurumlulardan destek istedi!

Facebook Twitter Linked-in

Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekli toplantıda Gülen, Erzurum Dernek Başkanlarına ve Kanaat önderlerine Darıca için hazırladığı projelerini açıkladı, destek istedi.

 

Toplantıda Erzurumlulara verdiği sözü hatırlatarak sözlerine başlayan Arif Gülen: “Darıca Belediye Başkanlığı için yola çıktığımda Erzurumlu hemşerilerimize aynen şöyle demiştim “Eğer İktidar partisi AKP bir Erzurumluyu aday gösterirse sizden oy istemeyeceğim. Ancak AKP Erzurumlu bir aday göstermezse oylarınıza talibim” Allah yüzümüze güldü. AKP Erzurumlu bir aday göstermedi. Sizlerin oylarınıza talibim dedi.”

 

Erzurumluların oyuna talibim

 

“Ben iş adamıyım, para nasıl kazanılır hizmet nasıl yapılır onu çok iyi bilirim” diyen Gülen: “Darıca için yapacağımız projeler ile yola çıkıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü sizlere vermiyoruz. Bizler Darıca Belediyesi başkanı olduğumuzda her kesimin başkanı olacağız. Darıca bizim değerimiz.

 

Hep beraber Darıca’yı inşa edeceğiz.” Dedi. Meclis üyeliğinde Mutlaka ikinci adamın bir Erzurumlu olacağını dile getiren Gülen: “Erzurumluların burada çok ciddi oy potansiyeli var. Çok sevdiğiniz bir insanı başkan yardımcımız yapmak istiyoruz. Onu da yakında açıklayacağız.” Dedi. Gecede ayrıca Erzurumlu meclis üyesi aday adayları da tanıtıldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —