Tarih: 26.09.2017 09:35

Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla beraber

Facebook Twitter Linked-in

Futbolcu Arda Turan kısa bir süre önce sevgilisi Aslıhan Doğan’dan ayrıldı. Arda Turan bu ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu. Arda Turan’ın 2.5 yıllık bu ilişkinin ardından Özge Ulusoy’la yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Posta gazetesindeki iddiaya göre, Arda Turan ve Özge Ulusoy 23 Eylül Cumartesi gecesi Cihangir'deki gece kulübü Hazine'de eğlenirken yakınlaştı. Daha sonra Emirgan'daki ‘Gizli Kalsın'a gitti. Kulüpten sabaha karşı el ele çıktı. Özge Ulusoy da, Hacı Sabancı'dan 3.5 ay önce ayrılmıştı. Sürpriz aşkın ardından ilginç bir tesadüf ortaya çıktı!

ARDA TURAN İŞ ARKADAŞININ ESKİ AŞKIYLA…

Özge Ulusoy 2013-2014 arasında bir alışveriş sitesinin sahibi Hakan Baş ile aşk yaşamıştı. Hakan Baş’ın en yakın arkadaşı ve ortağı ise Arda Turan. Başarılı futbolcu Turan ne zaman İstanbul'a gelse Hakan Baş’la birlikte eğlenmeye çıkıyor. Ancak Arda Turan ile Hakan Baş'ın bu durumdan rahatsız olmadığı kesin. Özge Ulusoy ise yeni başlayan ilişkisiyle ilgili şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor.ONLAR DA AŞK YAŞAMIŞTI

Arda Turan ile evlenecekleri konuşulan ama tüm 'barış' denemeleri başarısızlıkla sonuçlanan Aslıhan Doğan, yıllar önce de Hacı Sabancı ile aşk yaşamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —