Araziler değiştirildi, Hereke Kalesi’ne yeni çıkış

Araziler değiştirildi, Hereke Kalesi’ne yeni çıkış

Körfez Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Hereke Kalesi’nin hemen yan tarafında bulunan ve SGK’ya ait arazinin Yukarı Hereke’deki belediyeye ait arazi ile trampa yapılması da kabul edildi.

Körfez Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan toplantının açılışında konuşan Başkan Söğüt, "Geçtiğimiz ay Bolu Kartalkaya’da milletimizi derinden üzen bir facia yaşandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Duamız bu tür üzücü hadiselerin bir daha gerçekleşmemesi" ifadelerini kullandı.


 

Asrın felaketi olan Maraş Depremi’nin de ikinci yıl dönümü olduğunu belirten Başkan Söğüt, "6 Şubat ikinci yıl dönümü. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hep beraber oradaki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için millet olarak, ilçe olarak oradaydık. Yıl dönümü münasebetiyle hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu. İlçede bulunan amatör spor kulüplerine yapılacak maddi destek ile ilgili de komisyon tarafından tamamlanan rapor mecliste okundu. Başkan Söğüt, "Her yıl ilçemizdeki amatör spor kulüplerimize ayni ve nakdi yardım yapıyoruz. Bu noktada Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonumuz çalışmasını yaptı. Her zaman ilçemizdeki amatör spor kulüplerimizin yanında olacağız" dedi.


 

 


 

Hereke Kalesi’ne yeni çıkış


 

Gündem maddelerinin oy birliğiyle geçtiği toplantıda Hereke Kalesi’nin hemen yan tarafında bulunan ve SGK’ya ait arazinin Yukarı Hereke’deki belediyeye ait arazi ile trampa yapılması da kabul edildi. Başkan Söğüt, "Daha önce bir çok kez almak istemiştik. Hem parklanma alanı hem de Hereke Kalesi’ne şehir merkezinden ulaşım için önemliydi" ifadelerini kullandı. Toplantıda diğer gündem maddeleri de tek tek görüşülerek karara bağlandı.



 

Araziler değiştirildi, Hereke Kalesi’ne yeni çıkış



Diyarbakır’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

BTÜ’de yapay zekâ sempozyumu: "Gelişen yapay zekâ değil insan zekâsıdır"

Bulanık’ta devletin sıcak eli öğrencilere uzandı

Kar sebebiyle yolu kapanan köydeki hasta, ekipleri seferber etti

Fenerbahçe’den Bakan Yılmaz Tunç’a hediye edilen formayla ilgili açıklama

Hareket halindeki elektrikli araçlara kablosuz şarj projesi: "Hedef, araç durmadan menzili yüzde 10-20 yükseltmek"

Mobil Basın Evi Gaziantep’te öğrencilerle buluştu

Koruyucu aile yanında yetişen genç sporcudan önemli başarı

Cafer Güven Huzurevi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nin inşaatı sürüyor

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde 6 bölüm birden FEDEK akreditasyonu aldı

Patlattığı havai fişekler sonu oluyordu

"Bankacıyız" diye dolandırıcılık yapan 2 kişi adliyeye sevk edildi

Kocaelispor, Süper Lig’de Antalyaspor’u konuk edecek

Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı

Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi 4 yıldır şifa dağıtıyor

Bilecik’te motosiklet ve ATV sürücülerine yönelik denetim

BŞEÜ’ nün geliştirdiği İHA projeleri sergide ilgi odağı oldu

Bilecik’te Fen Lisesinde kariyer günlerine yoğun ilgi

Vali Sözer 112 ve GAMER’ de incelemelerde bulundu

Aydın’da SGK personeline kadına yönelik şiddetle mücadele semineri

Bilecik’te Tutum Ve Türk Malları Haftası anaokullarında coşkuyla kutlandı

Eceabat’da emniyet ekiplerince öğrenciler bilgilendirildi

Özel çocuklara özel ziyaret

Bulanık’ta "Aylık Güvenlik ve Asayiş Toplantısı" yapıldı

Tokat Şehir Müzesi 147 bin ziyaretçiyi ağırladı

Garanti BBVA, Techstars Istanbul’un ana partneri olarak Startup Weekend’de yer aldı

Esenyurt’ta uyuşturucu operasyonu

Barış Kanbak: "Ülkemizde gençlere şans verebilmek bazen cesaret istiyor"

Tekirdağ’da kaçak hayvan sevkiyatına 102 bin lira ceza

Sokak hayvanları için geri dönüşüm projesine sürdürülebilirlik ödülü

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.