Tarih: 11.07.2020 12:11

Arayüz Fırçası İle Detaylı Ağız Bakımı

Facebook Twitter Linked-in

 

Arayüz fırçası genelde diş eti çekilmesi problemi yaşayanların ya da diş tedavisi görenler için kullanılan, diş fırçasının erişemediği noktalara ulaşabilen küçük diş fırçasıdır. İster saplı ister sapsız şeklinde çeşitleri olup kişiye özeldir. Genelde önerilen uzun saplı olanlarıdır. Böylelikle arka kısımlar çok daha rahat temizlenebilir. Arayüz fırçası aynı zamanda plak ve tartar oluşumunu engellemek için de sık kullanılanlar arasındadır.

Arayüz Fırçası Yararları Nelerdir

Arayüz fırçası sayesinde diş aralarında kalan yemek artıkları ya da oluşan mikropları temizleme özelliği vardır. Bu fırçaların başlığı değiştirilebilir özelliktedir. Diş fırçasının ulaşamadığı yerlere ulaşma özelliği vardır. Dişeti hastalıkları problemi yaşayanların özellikle kullandığı bir fırçadır. Hem dişlerin çürümesini engeller hem de diş etine dair hastalıklardan korur.

Arayüz fırçası sayesinde ağız bakımı yapılmış olacaktır. Macun kullanımına göre gereksinim olmadan kullanıma açıktır. Hemen herkes ağız sağlığına önem vermeli, yeni uygulamalara açık olmalı, dişler her öğün sonrası fırçalanmalı ve önerilen ölçülerde diş ipi ya da ara yüz fırçası ile temizlik tamamlanmalıdır. https://www.cosmetica.com.tr/dis-fircalari/ adresinden detaylı bilgiler alabilir ve satın alma yapabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —