Tarih: 21.05.2021 12:08

Aras, Beşiktaş’ ı tebrik etti, Filistin’ e sahip çıkan Kocaeli halkına teşekkür etti.

Facebook Twitter Linked-in

İl başkanı Mehmet Aras, geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrasında ilk kez il yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti. Üç aydır siyasi çalışmalardan uzak kalan Aras, bundan sonra görevinin başında olacağını il yönetimine ilan etti. 
Aras öncelikle geçtiğimiz Salı günü il merkezinde, Filistin’ e destek yürüyüşü ve basın açıklaması yapan il gençlik kollarına ve programa duyarsız kalmayan Kocaeli halkına teşekkür etti. 
Aras sonrasında bu yıl çifte şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ ı tebrik etti. Siyah beyazlı renklere gönül veren Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluğunu kutladı.
Ak Partiliye karşı suç işlemek yasakta, CHP’ liye serbest mi?
Sonrasında siyasi konulara değinen Aras, bir haftadır ülke gündeminden düşmeyen Sedat Peker’ in açıklamalarına da değindi. 
Kemal Kılıçdaroglu’ nu tehdit eden, Alaattin Çakıcı’ nın hala elini kolunu sallayarak gezdiğini hatırlatan Aras. Ak partili bakanlar ile sorun yaşayan Sedat Peker’ in, ülke ülke dolaştığını ve geldiği son noktada tüm bildiklerini anlatmaya başladığını dile getirdi. Aras bu hatırlatmaları yaptıktan sonra, adalet partiye göre mi işliyor, Ak Partiliye karşı suç işlemek yasakta, CHP’ liye karşı suç işlemek serbest mi acaba diye sordu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —