Tarih: 17.01.2012 11:43

Aranıyordu teslim oldu

Facebook Twitter Linked-in

İddialara göre Derince İbni Sina Mahallesi’nde ikamet eden Bilal Ö, Bayram A., İlhan G., Gökhan G., Ceyhun Ö., Sedat Ç., Volkan Ç. isimli şahıslar tarafından zorla bir araca bindirilmiş, götürüldüğü Körfez yakınlarındaki mezarlıkta öldüresiye dövülmüştü.

 

 

Ayrıca üzerinde bulunan 180 TL ve cep telefonu da zanlılar tarafından gasp edilmişti. Zanlıların dövdükten sonra yol kenarına attığı Bilal Ö. durumu polise bildirip yardım istemişti. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Bayram A.(26), İlhan G. (26), Gökhan G (25). ve Ceyhun Ö. (30) Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı.

 

 

Olayda firari olan Sedat Ç. Ve Volkan Ç.'nin yakalanması için ekipler aileleri ve yakınlarıyla görüşerek zanlıların teslim olmasını için irtibata geçtiler. Olayda üzerinde silah olduğu ileri sürülen ona yakın sabıkası bulunan Sedat Ç. (26) Asayiş Şubesi’ne gelerek teslim oldu. Olayda kullanıldığı ileri sürülen silahı ve mermileri de polis ekiplerine teslim etti. Volkan Ç’nin aranmasına devam ediliyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —