Tarih: 09.10.2015 14:22

ARAÇTAN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Tem’de Çayırova yakınlarında meydana gelen kazada hurdaya dönen araçta bir kişi öldü. Bir kişinin de yaralandığı kazada otomobil içinden çıkan kelepçe ve boş kovanlar nedeni ile Çayırova Polisi soruşturma başlattı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Tem(otoban)’ de Çayırova yakınlarında önceki gece seyir halindeki bir otomobil tıra arkadan çarparak hurdaya döndü. 34 BG 2127 plakalı Passat araçla İstanbul’dan Kocaeli istikametine giden Emrah A.’nın yönetimindeki otomobil,  06 DL 4347 plakalı Aliosman N.’nin kullandığı tıra arkadan çarptı. Kazanın şiddeti ile hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Emrah A. olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan Burak Ö. yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla  Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürülen Burak Ö. tedavi altına alındı.

ARAÇTA BOŞ KOVAN VE KELEPÇE BULUNDU

Kazadan sonra olay yerinde ve araç içinde incelemelerde bulunan Çayırova Emniyet Amirliğine bağlı ekipler otomobil içinde bir adet kelepçe, çek senet ve boş kovanlar buldu. Bunun üzerine yapılan soruşturma sonucunda otomobilde ölen Emrah A.’nın dolandırıcılık, tehdit ve daha bir çok suçtan arandığı, yanında bulunan Burak Ö.’ nün ise tehdit sucundan sabıkası olduğu öğrenildi. Çayırova Polisi olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

araco.jpg

 

 

HABER:Lale KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —