Tarih: 01.08.2017 13:03

Araç Kiralama İçin Doğru Adres

Facebook Twitter Linked-in

 

En lüks araçları ve profesyonel kadrosu ile üst düzey protokol taşımacılık ve VIP araç kiralama gibi hizmetleri sunan Simetri Filo, bugüne kadar ülkemizin en önemli devlet adamlarına, en önemli kurumlarına defalarca hizmet sunmuş, onlarca ülkeden gelen heyetlere yüzlerce aracı ve sürücüleri ile hizmet vermiş bir firmadır.Başarı ile verdiği bu hizmetler ile başka devletlerden gelen yüzlerce misafire iyi bir ev sahipliği örneği sunmuştur.

 

Her zaman en lüks ve en güvenli araçlar ile taşımacılık hizmeti veren firma, kaliteli ekipmanı ve profesyonel çalışanları ile en iyi hizmet noktası olmayı başarmıştır. Simetri Filo, normal ve lüks makam araçları, normal ve lüks binek araçlar, VİP ve Deluxe minibüsler, Otobüs-Midibüs, Bagaj araçları, Eskort-Koruma araçları gibi bir çok araç modelleri ile sizlere protokol taşımacılık ve VIP araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

 

Simetri Filo ayrıcalığından daha önce faydalanmış olan kurum ve kuruluş bilgisi için simetrifilo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu hizmetlerin yanı sıra Simetri Filo ile operasyonel filo kiralama hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde şirketinizin ya da kurumunuzun her türde araç ihtiyacı öz kaynak kullanımı olmadan sağlanabilmektedir. Bu araçların tüm bakım ve onarımları Simetri Filo güvencesindedir. Sizler sadece kiralama bedellerini kullandığınız andan itibaren ödeyeceksiniz. Kira süresi sona erdiğinde de araçlarla ilgili bir sıkıntınız kalmayacaktır. Bu kiralama bedellerini gider olarak gösterebilirsiniz.

Ayrıca, bu hizmet ile ihtiyacınız kadar araç kiralayabilir ve hizmet alabilirsiniz. Bu sayede meydana gelen ihtiyaçlar için zaman ve para kaybına uğramazsınız. Eğer araçlar kendinizin olursa artan ihtiyaçlarınız için araç almak, azalan ihtiyaçlarınız için araç satmak hiç de kolay olmayacak ve esneklik kazandırmacak bir durumdur.

 

VİP araçların yanı sıra normal binek araç kiralama hizmeti de Simetri Filo kalitesi ile sunulmakta, her türlü filo ve araç kiralama ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır.

Simetri Filo, hemen her yıl araçlarını yenilemekte ve eski araçlarını 2.el lüks araç olarak satmaktadır. Bu 2.el lüks araçlara uygun fiyata sahip de olabilirsiniz.

Simetri Filo ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi ve irtibat için www.simetrifilo.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —