Tarih: 11.09.2015 08:53

AR-GE VE TEKNOLOJİYE ÖNEM VERELİM

Facebook Twitter Linked-in

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Karaosmanoğlu, MARKA Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Ayhan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği sağlayarak bölgenin kalkınma stratejilerini hazırlamasıyla etkin bir pozisyona sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Görüşmede kaynak ve potansiyellerinin etkin kullanılmasıyla, kalkınmayı hızlandırmak ve küresel rekabette güçlendirmek amacıyla çalışmalar yürütülmesinin önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Kentimizin ve girişimcimizin önünün açılmasıyla birlikte inanıyorum ki güzel işler başarılacaktır” dedi.

KAYNAKLAR ETKİN KULLANILMALI

Karaosmanoğlu görüşmede, “Yerel kaynakların yerinde kullanılması, ekonomik ve sosyal gelişmeyi hızlandırmasının yanı sıra rekabet gücünü artırmak temel amacımız olmalıdır. AR-GE ve teknolojiye, nitelikli iş gücü sağlayacak eğitim olanaklarına önem vermeliyiz. İnanıyorum ki, MARKA bu konuda üzerine düşen görevi yerine getiriyor, getirecektir” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —