Tarih: 25.05.2018 09:43

Anne Adayları İçin Özel Tasarım Doğum Elbisesi

Facebook Twitter Linked-in

Her kadın kuşkusuz bu süreci deneyimlemek için can atıyor, bu zamanın hayallerini kuruyordur. Dokuz ay süren bu büyülü zaman, bir kadının başına gelebilecek en güzel olay olan doğum ile sonuçlanıyor. Her kadın, doğum sahnesini çok güzel ve kusursuz bir şekilde hatırlamak ister. Doğum sürecinin pozitif geçmesi, doğum hikayesinin kusursuza yaklaşmasına eş değerdir diyebiliriz.

C:\Users\Legend\Desktop\Hac Umre Burada\Hubladesign\67bb0dd7-4ca1-4eb8-a710-3cee8fb2e534.jpg

Çoğu kadın doğum sancıları nedeni ile çok büyük doğum korkusu yaşayabilmektedir. Her kadın hayatının en güzel anını, anneliğe adım atacağı ve dünyaya yeni bir birey getiriyor olmanın hazzını yaşayacağı anı mükemmel yaşamak ister. Ancak doğum korkusu kendisini “annelik hazzından uzaklaştırıp anne adayının psikolojisini şiddetli bir şekilde olumsuz yönde etkileyebilir. Bu nedenle anne adayı, doğum sürecinde daha iyi motive olmalıdır. Doğumhaneye giderken anne adaylarına giydirilen, anne adayına daha da korku veren yeşil renkteki ameliyat elbiseleri yerine özel tasarım bir doğum elbisesi olsa, anne adayları daha iyi hissetmez mi?

C:\Users\Legend\Desktop\Hac Umre Burada\Hubladesign\hubladesign.jpg

Hubla Design, anne adayları için bunu düşündü. Çoğu kadın o yeşil elbise yüzünden doğuma giderken korkulu dolu, berbat hissediyor. Aynı zamanda yeşil ameliyat elbiseleri yüzünden mahremiyet korkusu yaşıyorlar. “Acaba şuram görünüyor mu?”, “Buramı nasıl kapatabilirim?” derdi, anne adayını doğum sahnesinde daha da sıkıntıya sokuyor. https://www.hubladesign.com/ tarafından özel tasarlanan doğum elbisesi, anne adaylarının bu kaygılarına son veriyor. Doğum elbisesi, sırtındaki cırt cırtlar sayesinde kolay giyilip çıkarılabilmektedir. Bunun yanı sıra anne adayı üzerinde bu elbise varken ultrason ve NST çekimleri için karın bölgesini rahatlıkla açabilir. Ve en güzel yanı, bu doğum elbisesi tek kullanımlık değildir; kolaylıkla makinede yıkanabilir.

C:\Users\Legend\Desktop\Hac Umre Burada\Hubladesign\a8bc7703-cbfb-4ffd-afb8-d12fae8b9278.jpg

Hubla Design, kadın doğum uzmanları ile çalışarak anne adayları için bu eşsiz ürünü piyasaya sürdü. Her kadın gönüllü rahatlığı ile bu doğum elbisesini kullanabilir. Hem kalitesi hem de rahatlığı ile Hubla Design bu özel tasarım doğum elbisesi ile farkını ortaya koymuş oldu. Ayrıca birden çok renk seçeneği ve desen çeşitliliği ile anne adayları kendi tarzları ile aynı çizgide olan doğum elbiselerini bulabilirler.

C:\Users\Legend\Desktop\Hac Umre Burada\Hubladesign\logo-hubla.png

TELEFON

(212) 438 15 80




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —