Tarih: 22.05.2014 12:33

Ankara’ya çıkarma yaptılar!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen Demirci, grup toplantısının ardından Ankara’da bazı temaslarda bulundu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı grup toplantısında İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve meclis üyeleri eşliğinde dinleyen başkan Demirci, toplantının ardından TBMM’de bölge milletvekilleri ile bir araya geldi. Çayırova ile ilgili yatırımlar hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Muzaffer Baştopçu ve Azize Sibel Gönül ile istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ankara programını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a ziyaretle sürdürdü.

 

Bakan Işık’a Ziyaret

 

Beraberindeki AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve meclis üyeleri ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı bakanlık binasında ziyaret eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Bakan Işık ile Çayırova’ya yapılacak yatırımları masaya yatırdı. Bakanlık makamında gerçekleşen ziyaret toplantı ile devam etti.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın gerçekleştirdiği toplantının ardından devam eden ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —