Tarih: 27.05.2016 14:47

Ankara operasyonunun karşılığıdır!

Facebook Twitter Linked-in

MHP Gebze İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe binsında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü, önceki gün görevden alınan Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçe teşkilatları ile ilgili, "Çayırova’da ve Darıca’da yeni arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. İnşallah kısa bir süre sonrada Dilovası’ndan bir arkadaşımızı yeni yönetim kurulu ile birlikte ilçe başkanlığına atayacağız. Bu görevden almalar Ankara’da yapılan operasyonun karşılığıdır" dedi.

Gebze’yi ziyaret etti. Gebze’de düzenleyeceği program öncesi parti teşkilatında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü, geçtiğimiz gün görevden alınan Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanlıkları ve fesih edilen Dilovası İlçe Başkanlığı ile ilgili, “Çayırova’da ve Darıca’da yeni arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. İnşallah kısa bir süre sonrada Dilovası’ndan bir arkadaşımızı yeni yönetim kurulu ile birlikte ilçe başkanlığına atayacağız. Bu görevden almalar Ankara’da yapılan operasyonun karşılığıdır” dedi.

DAHA GERGİN KONGRELER GÖRDÜK
MHP'de gerçekleşecek kurultay öncesi ortamın gerginleşmesinin kongre sonrası partide bir sıkıntıya yol açmayacağını belirten Ünlü, "Gerek Ferit başkan gerekse ben MHP'de gergin geçen çok kongre gördük. Ülkücüler 10 Temmuz'da kurultaya gider, aslanlar gibi seçer, seçilen de MHP'nin genel başkanı olur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Farklı beklentiler içinde olanlar heveslenmesin" dedi.

DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMASI MHP SAYESİNDE!
10 Temmuz'da gerçekleşecek kongereden sonra MHP'nin iktidar yürüyüşüne başlayacağını belirten Ünlü, MHP'nin son 6 aydır 40 milletvekili ile gündemi belirlediğini ve oluşturduğunu dile getirdi. Türkiye Cumhuriyeti ile MHP'nin kırmızı çizgilerinin örtüştüğünü kaydeden Ünlü çözümün MHP'de olduğunu gören AK Parti ve CHP seçmeninin MHP'ye yöneleceğini söyledi. Aydın Ünlü, Güneydoğu'daki şehirlerde terör örgütüne yönelik operasyonların, AK Parti'nin 'Tek devlet tek bayrak' söylemine yönelmesinin ve milletvekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının MHP sayesinde olduğunu kaydetti. Ünlü, MHP'nin AK Parti'nin söylemlerini kullandığına dair tespitinde çok yanlış olduğuna işaret edip tam tersine, AK Parti'nin MHP'nin söylemlerini kullanmaya başladığına işaret etti. 

HÜNKAR ÇAYIRI'NI TAKİPTEYİZ
Gebze'de Hünkar Çayırı'nın satışı konusunun da yakın takipçisi olduklarını belirten Ünlü, Hünkar Çayırı'nın satılmayacağına dair yapılan açıklamaların yanıltıcı olabileceğini söyledi. Konuyu tüm teferruatı ile incelediklerini belirten Ünlü, önümüzdeki ay Hünkar Çayırı'nda bir basın açıklaması yapacaklarını sözlerine ekledi. MHP Gebze İlçe Teşkilatı'nda ilçe başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi tarafından ağırlanan Ünlü'ye il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ünlü ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Gebze Erzurumlular Derneği ve Gebze Ülkü Ocakları'nda da temaslarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —