Tarih: 18.07.2012 11:25

Amca oğulları birbirini bıçakladı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova’da önceki gece meydana gelen olayda, iki amca oğlu arasındaki tartışmada bir kişi aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralandı. Saat 23.30 sıralarında Mandıra Camii yakınlarında meydana gelen olayla ilgili alınan bilgilere göre, Cem Gül (27) ile amcasının oğlu Kemal K, (26) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kemal K, Cem Gül’ü bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.

 

   

 

Olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alınan Kemal K, polis merkezindeki ifadesinde aralarında miras davası yüzünden husumet olduğunu bu sebeple kızgın olduğu için bıçakladığını belirtti. Ağır şekilde yaralanan Cem Gül, ise yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Sağlık durumunda kritik sürenin bugün dolacağı Cem Gül’ün tedavisi Fatih Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

 

 

 

   Diğer taraftan hastanede tedavi gören kardeşini ziyaretine giden Mehmet Gül, dün öğle saatlerinde otobüs durağında amcası Hüseyin K. ile karşılaştı. Diğer amcaoğlunun arabasının önünü kestiğini iddia eden Mehmet Gül, kendisine de saldıracaklarını düşünerek kuru sıkı tabanca ile havaya ateş açtığını belirtti.

   Gözaltına alınan Mehmet Gül, polisteki ifadesinde kendini korumak amacıyla havaya ateş açtığını söyledi.  Bu arada adli makamlara sevk edilen Kemal K’nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —