Tarih: 17.08.2015 07:05

Amatöre sponsorluk müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

Aydın, amatör liglerin çok üst düzey bir firmanın isim sponsorluğunda gerçekleşmesi ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti

GÖRKEMLİ BİR TÖREN YAPACAĞIZ
Murat Aydın, yeni sezonda amatör liglerin çok büyük bir ihtimalle isim sponsorluğunu ilimizin saygın bir kuruluşunun yapacağını söyledi. Aydın, önceki gün İl Tertip Kurullarının seçiminde yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: "Şu an kesinleşmiş bir durum yok, ancak nasip olursa, bu sezon amatör liglerimizi önemli bir firmamızın isim sponsorluğunda oynatacağız. Gelinen nokta çok umut verici. Olayın sadece adını koymadık. Dediğim gibi, bazı şeylerin tam anlamıyla netleşmesi lazım. Eğer bu birliktelik gerçekleşirse, görkemli bir tören yapmayı ve kamuoyuna bunu açıklamayı planlıyoruz" dedi.
 
KURA ÇEKİMİNE KADAR NETLEŞEBİLİR
Başkan Murat Aydın, amatör liglerin kura çekimine kadar konunun aydınlığa kavuşacağına inandığını belirtti ve "Amacımız amatör liglerin kura çekimine kadar anlaşmayı nihayete erdirmek. Buradan elde edilecek olan geliri daha önce olduğu gibi yine amatör kulüplerimizin hizmetine harcayacağız. Özellikle sağlık anlamında ülkenin en değerli katkılarını yapan kurumumuz kulüplerimizin yanında olmaya devam edecektir" dedi. Hatırlanacağı üzere 3 yıl önce Derince Belediyesi Eski Başkanı Aziz Alemdar'ın desteğiyle amatör liglerde Çenesuyu firması isim sponsoru olmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —