Tarih: 07.03.2018 01:09

Altın Zincir Küpe Trendi !

Facebook Twitter Linked-in

Aksesuar modası hızla değişirken yepyeni tasarımlar da kadınların seçenekleri arasına ekleniyor. Son olarak altın zincir küpelerin yükselen bir trende dönüştüğünden söz edebiliriz. Uç kısmında çeşitli figürlerin, otantik desenlerin ya da modern şekillerin yer aldığı küpe modellerine alternatif olarak doğan bu tasarımlar, her yaştan kadınlara hitap edebiliyor.

Özellikle sallantılı küpe modellerinden hoşlananlar için altın zincir küpe modellerinin şık bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Farklı stillere uyarlanması noktasında da bu küpe modelleri bir hayli avantaj sağlıyor. Çünkü klasik giyim stiline uygun zarif bir zincir modeli seçilebileceği gibi, spor giyim tarzına uygun ve daha dinamik bir duruş sergileyen modeller de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Altın Zincir Küpelerle Kolye Kombinleri

Beyaz, sarı ya da kırmızı altın kullanılarak hazırlanan altın zincir küpelerin kolyelerle de muhteşem bir uyum yakaladığını söyleyebiliriz. Özellikle her gün aynı kolyeyi takanlar, farklı küpe modelleri ile kolyesi arasında uyum yakalamakta bir hayli zorlanıyordu. Ancak bu trend, söz konusu sorunu da ortadan kaldırdı. Aklınıza gelebilecek tüm kolye modelleri ile altın zincirli küpelerin uyum sağladığını söyleyebiliriz.

Sadece altın rengi değil, modeli bakımından da zengin bir seçenek yelpazesi söz konusu! Uç kısmında küçük bir figürün bulunduğu altın zincir küpe modellerine alternatif olarak sadece zincir görünümünün ön plana çıktığı tasarımlar da cazip bir seçenek olabiliyor. Aynı zamanda kalın ya da ince, sık ya da seyrek zincir görünümlerini tercih etme imkanı da mevcut.

Gösterişli Altın Zincir Küpe Modelleri

Şık davetlere katılırken de bu yükselen trend ile boy gösterebilir ve modern kadın imajınızı güçlendirebilirsiniz. Çünkü parlak ve kıymetli taşlarla süslenerek daha ışıltılı, daha albenili bir görünüm kazandırılmış olan zincirli küpe modeller de mevcut. Aynı zamanda pırlantalarla süslenerek göz kamaştıran bir güzelliğe bürünmüş olan modellerin de kolaylıkla bulunabileceğiniz belirtmeliyiz.

Eğer yakın zamanda kendiniz ya da sevdikleriniz için altın zincirli küpe satın almayı düşünüyorsanız önceliğiniz mutlaka Myra Gold olmalı… Çünkü en geniş seçenek yelpazesi ve en şık tasarımlar firmanın web adresinde satışa sunulmuş durumda, mutlaka göz atın.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —