• BIST 100

    14144,23%-0,40
  • DOLAR

    42,72% 0,03
  • EURO

    50,25% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5952,83% -0,16
  • Ç. ALTIN

    9603,36% 0,00

"Altılı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" diyen Yaşar Okuyan, yeniden kolları sıvadı

Meral Akşener'e "Altılı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" duyurusunda bulunan ve ardından İYİ Parti'nin tepkileri sonrası CHP ile ilişiliği kesilenYaşar Okuyan, yaşanan son gelişmelerin ardından yeni açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA 5.03.2023 10:30:00 0

Meral Akşener'e "Altılı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" tehdidinde bulunmasının ardından İYİ Parti'nin tepkileri sonrası CHP ile ilişiliği kesilen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, yaşanan son gelişmelerin ardından yeni açıklamalarda bulundu. Okuyan, "Meral Hanım'a sesleniyorum. Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol" dedi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktıklarını ifade ederek sert bir açıklama ile 6'lı Masa'ya rest çekmesi sonrası gözlerin çevrildiği isimlerden biri de eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan oldu.

Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol

Daha önceki bir açıklamasında Akşener'e "6'lı Masa'yı dağıtırsa elimdeki belgeleri açıklarım" tehdidinde bulunan Okuyan, bu sözlerinden dolayı CHP'den ihraç edilmişti. Akşener'in dünkü açıklamaları sonrası ne diyeceği merak konusu olan Okuyan, Sabah'a yaptığı açıklamada "Siz Yaşar Okuyan'ı bundan sonra takip edin. Meral Hanım'a sesleniyorum. Artık seninle milletin önünde hesaplaşacağız. Hazır ol" dedi.

6'lı Masa kurulurken Sayın Kılıçdaroğlu'na arz ettim 'Bakın dikkat edin' dedim

Independent Türkçe'ye de bir açıklama yapan Okuyan, "52 yıllık gazeteciyim. 52 yıldır da siyasi mücadelenin içinden geliyorum. Bu tecrübe demektir. Meral Hanım'ın geçmişini, ne yapabileceğini biliyorum. Yeni değil. Bir sene önce 6'lı Masa kurulurken Sayın Kılıçdaroğlu'na arz ettim. 'Bakın burada dikkat edin' dedim. Benim için şaşırtıcı olmadı. Depremden iki gün önce bir mahali televizyonda 'O bozacak. Bozmaya kalkma, sokağa çıkamazsın' dedim. Benim içim rahat. İnsanlar daha iyi anladılar bizi. Problem yok" şeklinde konuştu.

İYİ Parti intihar etti

Açıklamalarının devamında İYİ Parti'nin ihanet ettiğini vurgulayan Okuyan, "Deprem olmasaydı çok daha net şeyler söyleyebilirdim. Depremin etkisi ölçümlenemediği için bu gelişme partiler adına ne getirir, ne götürür bilemiyorum. Arkadaşlar çalışıyorlar. Şu an ihtiyatlı konuşmamın nedeni depremin partilere artı ve eksi etkilerini bilmiyor olmamdan kaynaklanıyor. Onu bilirsem daha net konuşurum. Ama ben İYİ Parti'nin intihar ettiğini düşünüyorum. Çünkü yüzde 15 civarında olan oyunda CHP sempatizanlarının oyları da var. Ve göreceğiz seçimde en az 5 puana mal olacak. 5 puanı aşağı inecek asgari" ifadelerini kullandı.

AFAD’dan kurum personeline afet farkındalık eğitimi ve tahliye tatbikatı

Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı

800 derece ateşle buluşan cam sanat eserine dönüşüyor

Tekirdağ’da sis etkili oldu

Taşköprü’ye atlı turizm merkezi kuruluyor

Uzmanı açıkladı sporcu çocuklarda kardiyolojik muayene önem taşıyor

Çayırova Belediyesi, sahasında Finalspor’u 87-81 yendi

Nurdağı’nda 40 kişiye mezar olan Yaşam Konutları davasında karar çıktı

Girişimciler büyük yatırım sermayesi elde etti

Yeni Yıl Festivali akşam saatlerine renk kattı

Şırnak’ta tipi, köy yollarını ulaşıma kapattı

Selçuklu mirası, Sivas’ta kurulan müzeyle yaşatılacak

Germencik’te üreticiye 4 bin sertifikalı fidan desteği

Kayaların ortasındaki manastır görenleri hayrete düşürüyor: Yüzlerce yıllık yapı dron ile görüntülendi

Prof. Dr. Önal: "Radyoterapi kanser tedavisinde daha etkili hale geldi"

Esenler’de minibüste bir kadının cep telefonu yankesicilik yöntemi ile çalındı

Sivas yine şaşırtmadı, buz kesen kentte cam kazıma mesaisi başladı

Elmadağ’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Tokat Belediyesi’ndeki dinleme krizinde, ifadesi alınan başkan yardımcısı adli kontrolle serbest bırakıldı

Kalp ağrısı sanılıyor, reflü çıkıyor

Yozgat’ta ilginç geri dönüşüm hikayesi, tabuttan ana kucağı yaptı

Kastamonu Üniversitesi’nde Türkçe şenliği düzenlendi

Mersin’de örtü altı üreticiye sera ipi ve tuzak desteği

Mahkemelerde ceza iptal muamması

Vali Coşkun, Denizli OSB’nin yeni arıtma tesisi şantiyesini inceledi

İznik Belediyesi 2025 yılında 5 bin hasta nakil hizmeti gerçekleştirdi

ADÜ’de kan bağışı etkinliği düzenlendi

Düzce’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 160 bini geçti

Hava yastıkları silikonlu, 11 değişik parçayla toplanan otomobil pes dedirtti

Mersin’de ağır hasarlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.