Tarih: 16.05.2017 13:26

'Alternatif çözümler üretilmeli'

Facebook Twitter Linked-in

Elektrik kesintileri nedeniyle evlerde ve işyerlerinde aksaklılar yaşandığını belirten vatandaşlar, SEDAŞ'ın bu duruma bir alternatif çözüm üretmesi gerektiğini söyledi. 

Marmara Gazetesi (www.marmaragazetesi.com) Haber Merkezi'ne ulaşan vatandaşlar, elektrik kesintileri nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. 

Tatlıkuyu Mahallesi'nden arayan bir vatandaş, bugün (16 Mayıs Salı) sabah 07:45 itibariyle kesilen elektriklerin saatlerdir gelmediğini belirterek, "Her gün anlamsızca kesilen elektriklere, SEDAŞ artık bir çözüm bulmalı. Bugün sabah 07:45 itibariyle Tatlıkuyu ve Barış Mahallesi'nde saatlerdir elektrik yok. Öğlen (13:00) olmasına rağmen henüz elektrik verilmedi. SEDAŞ'ı aradığımızda arıza kaynaklı bir kesinti olduğunu söylüyorlar. Fakat Gebze genelinde elektriklerin kesilmediği gün yok. İnsanlar bu kesintiler yüzünden mağdur oluyorlar. Bu işe alternatif bir çözüm üretilmeli. Bu hava da ne arızası, kar yok, fırtına yok. Hastası olan var, iş olan var. Koskoca binlerce insanın ikamet ettiği iki mahallede saatlerce elektrik yok. Sizler aracılığı ile bu duruma artık bir son verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —