Tarih: 27.01.2015 12:43

Alperen ocaklarından BBP il başkanına ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı  Soner YILDIZ  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim TUĞRA,Enes Zeyd YILDIZ, Zekayi KAYA,Ömer ÖZÇELİK ve gençler    son kongrede Büyük Birlik Partisi  İl Başkanı seçilen Nihat YILDIZ’ ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Yıldız , “Kocaeli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı  olarak yeni görenimizde başarılar diliyoruz. İnşallah Kocaeli ’miz adına ülkemiz adına güzel çalışmalara imza atarsınız. İlimize hizmet noktasında Alperen Ocakları  olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dedi.

 

Kocaeli Alperen Ocakları, Başkan Yıldız'a Muhsin Yazıcı OĞLU suikastinin bilinmeyen yönlerini anlatan   '' Kanlı Çukur '' adlı kitabını hediye etti.Ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan  Nihat Yıldız, “BBB Kocaeli İl Başkanlığı görevine başladıktan sonra Kocaeli Alperen Ocaklarının bizlere ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün bu ziyaretleri ile bizlere güç katmıştır, onur vermiştir dedi ve ziyaret sonrası sohbet havasında devam etti .

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —