Tarih: 17.01.2012 10:43

Alkollü müdür çocuklarını rehin aldı

Facebook Twitter Linked-in

Eşinden boşandıktan sonra İzmit, Yahya Kaptan Mahallesi'nde ki evinde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Emniyet Müdürü T. F. aldığı alkolün etkisi sonucu beylik silahı ile 2 çocuğunu rehin aldı. 

 

 

ESKİ EŞİ POLİSE HABER VERDİ 

 

 

Emniyet Müdürü T.F.'nin beylik silahı ile evinde 2 çocuğunu silahla rehin almasının ardından, boşandığı ve İstanbul'da yaşayan eski eşi  L.U. rehin alma olayını öğrenerek hemen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nü aradı ve olayı bildirdi. Emniyet Müdürünün evinde 2 çocuğunu rehin aldığı bilgisine ulaşan Polis yetkilileri bölgeye çok sayıda ekip sevk ederek çevrede geniş önlem aldı. 

 

 

 YETKİLİLERDE GELDİ 

 

 

Olayın duyulmasının ardından olay yerine Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Şahinli, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz'da gelerek Emniyet Müdürünü eyleminden vaz geçirmek için uzun süre uğraştı.

 

 

 

2 ÇOCUK, ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA KORUMA ALTINA ALINDI

 

 

Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Şahinli ve İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz'ın uzun süren ikna çabalarının ardından Şube Müdürü T.F.silahını teslim ederek eylemden vazgeçti.Polis yetkilileri olayın ardından evde bulunan  G.F.(7) ve E.K.F.(12) isimli çocukları Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim ederek koruma altına aldırdı.

 

 

ALKOLLÜ  ÇIKTI

 

Olayın ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Emniyet Müdürü F.T.''nin aşırı derecede alkolü olduğu öğrenildi. Müdür F.T. Hastanedeki tedavisinin ardından Polis merkezine götürülerek ifadesine başvuruldu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —