Tarih: 07.08.2015 10:26

Ali Toltar denetime çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Altyapı'nın ardından üstyapısını tamamladığı ana caddeler, dünya standartlarının üzerinde olacak şekilde yapılıyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin değişik noktalarında yapılan çalışmaları kontrol etti. Mimar Sinan Mahallesi'n 542 ve 544 sokaklarında yapılan parke yol ve çalışmalardan dolayı bozulmuş sokaklardaki yama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Belirlenen programlar dâhilinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, çalışanlarla bir araya geldi.

Çalışanlara talimatlar vererek çalışmaların düzenli bir şekilde en kısa sürede tamamlanmasını istedi. Hizmet destanını her alanda olduğu gibi üst yapıda da devam ettirdiklerini belirten Toltar, "Dilovası, ülkemizin birçok ilçesine örnek olma yolunda hızla ilerliyor. Üst yapının bittiği yerleri hepimiz görüyoruz. Hizmetlerimiz her alanda olduğu gibi üst yapıda da devam ediyoruz.

Hizmetleriz halkımızın beklentileri doğrultusunda sürekli artarak devam etmesiyle inşallah daha yaşanabilir bir Dilovası’nı birlikte oluşturacağız. Yapılan bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bittiğinde Dilovası çok daha güzel olacak" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —