Tarih: 15.12.2016 09:00

Alexandrite Candela Lazer Epilasyon

Facebook Twitter Linked-in

Lazer epilasyon dünyasında kadın olsun erkek olsun tüylenme sorununa en büyük çözüm ortağı olarak Alexandrite Candela lazer epilasyon önerilmektedir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Alexandrite Candela lazer epilasyon cihazları ile kol altı, bacak bölgesi, bikini bölgesinde en çok tercih edilen cihaz durumundadır.

Hastalarımıza en çok bacaklarda, kol altında ve bikini bölgesindeki uygulamaları Alexandrite Candela ile yapmayı uygun görüyoruz.

Alexandrite Candela lazer epilasyon hangi özelliklere sahiptir?

Alexandrite lazer epilasyonun en önemli avantajı nedir?

Alexandrite Candela lazer epilasyon ile bacaklarda epilasyon nasıl yapılır?

Uygulamaya geçilmeden en az 3-4 gün önce bacaklar tıraşlanır. Bunun sebebi cihazın en az 1 mm kadar uzun kalmasıyla daha kolay okunmasıdır. Uygulama günü herhangi bir krem ya da herhangi bir uygulama yapılmaz. Özellikle ağda, cımbız gibi kılları kökten alacak bir işlem yapılmaz. Sonrasında Alexandrite Candela lazer epilasyon cihazı ile istenilen derece ile bacaklardaki kıl köklerine nokta atışı yapılarak lazer epilasyon işlemi tamamlanır.

Hastalarımıza önerimiz, lazer epilasyon uygulaması yapıldıktan sonra kesinlikle bronzlaşma işlemi yapmamalı, güneşe direk maruz kalmamalarıdır. Kaynak Özel Mediderm Polikliniği Dr. Tanju Adalı Lazer Epilasyon İzmir

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —