Alev alev yanan kağıt yüklü tır, TEM’i trafiğe kapattı

Alev alev yanan kağıt yüklü tır, TEM’i trafiğe kapattı

Dilovası TEM Otoyolu’nda alev alev yanan kağıt yüklü tır dorsesi iş makineleri yardımı ile itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Dilovası TEM Otoyolu, Dilovası Rampası mevki'i İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Muharem Güney idaresinde 74 BU 970 plakalı tır, seyir halindeyken bir anda kağıt ve karton yüklü dorsesinden dumanlar yükselmeye başladı. Tırı yolun kenarında durduran Güney, dorseyi kupa kısmından ayırarak durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri Sakarya'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen tırın dorsesinde çıkan yangını söndürmek için çalışma başlattı. 

Ekipler yanan kağıtları iş makineleri yardımı ile söndürdü 
Ekipler tarafından yapılan 1 saatlik çalışma ardından alevler kontrol altına alınabildi. Daha sonra olay yerine intikal eden Karayolları Müdürlüğü’ne ait iş makineleri ise yanar vaziyette olan kağıtları dağıtarak itfaiye ekiplerinin daha kısa sürede söndürmesi için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan 2 saatlik çalışmanın ardından dorsede çıkan yangın söndürüldü. Ekipler, iş makinelerinin yol kenarındaki su kanallarına taşıdığı kağıtlar için soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmanın ardından tır dorsesi çekici ve yanan kağıtlar iş makinesi ve çekici yardımı ile kaldırılacak. 

Uzun araç kuyrukları oluştu 
Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ise yolun 2 şeridini kontrollü olarak trafiğe kapattı. Bir kısmı yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapalı kalan TEM Ototoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafiğin durma noktasına geldiği yolda dakikalarca bekleyen sürücüler yolun açılmasını bekledi. Polis ekipleri ise sürücülere yardımcı olarak sıkışan trafiğin açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
(İHA)



Yalçın Koşukavak: "Oyunun güçlü tarafında tamamen Keçiörengücü vardı"

Osman Özköylü: "Deplasmanda olmamıza rağmen oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi"

Tutuşan talaş iş yerini yaktı

Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Göztepe: 1 (Maç sonucu)

Tunceli’de tekelerin liderlik kavgası kamerada

Beyoğlu’nda özel hastaneye ateş açıldı

Suç makinesi kadın daha fazla kaçamadı: Hırsızlık anları kameraya yansıdı

SANKO Üniversitesi Akademik Yıl açılışı ve Tıp Fakültesi beyaz önlük giyme töreni

Çin Kültür Bakan Yardımcısı Şanlıurfa’yı ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Aydın: "Terörsüz Türkiye sürecinin en önemli dayanaklarından biri komisyondur"

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

ANKA Hastanesi’ne anlamlı ziyaret

Rektör Adıgüzel’in 15 Aralık Dünya Türk Dili Ailesi Günü mesajı

Sivas’ta göçük altında kalan şantiye müdürünün cansız bedenine, 28 gün sonra ulaşıldı

Osmangazi Belediyesi beşinci kreşini açmak için gün sayıyor

Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek

Sakarya’da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı

Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü: 1- Esenler Erokspor: 1

Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı

Karlı dağların gölgesinde 20 derecelik sıcak havada deniz keyfi yaptılar

Belen’de otomobil yangını

Elazığ’da motosiklet kazası: 2 yaralı

Atatürk Devlet Hastanesi’nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bursa’da iki grup arasındaki kavga kamerada

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Göztepe: 0 (İlk yarı)

Tırla çarpışan hafif ticari araç alev aldı: 5 yaralı

Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü

Anzer Yaylası’na kar yağdı, her yer beyaza büründü

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.