Tarih: 13.07.2012 11:21

Alemdar kavşağında kaza

Facebook Twitter Linked-in

İzmit'e yeni yapılan Alemdar Kavşağı'nda akşam saatlerinde meydana gelen ve iki aracın karıştığı trafik kazasında ikisi çocuk 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak en yakın hastanelere kaldırıldı.

 

ARAÇTAN FIRLADI

 

Alınan bilgilere ve iddialara göre; Merve Özcan idaresindeki 41 RA 250 plakalı otomobil  D-100 yanyolundan Sakarya istikametine seyir halindeyken, sola dönüş olmayan Alemdar kavşağından içeri girmek istedi. Bu sırada Ahmet Topuz idaresindeki 41 F 5760 plakalı araç, diğer aracı farkedemedi ve Özcan idaresindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Özcan idaresindeki aracın içerisinde bulunan çocuklardan Görkem Mamacanoğlu(3), otomobilin açık bıulunan arka camından dışarı fırladı. Aynı araçta bulunan Perihan Mamacanoğlu ve diğer çocuğu Yağız Mamacanoğlu da yaralandı.

 

Meydana gelen trafik kazasının ardından olay yerine vatandaşlar tarafından hemen itfaiye ve ambulans ekibi çağrıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan çocuklar hemen olay yerine yakın olan özel polikliniğe kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen yaralılar daha sonra İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından vatandaşlar Alemdar kavşağında daha büyü kazalar meydana gelebileceğini belirterek adeta isyan etti. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —