Tarih: 28.11.2011 14:26

Aldığı maaşla güvercinleri besliyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belsa Plaza'da sarraflık yapan Cavit Tandemir, Belsa Plaza'nın arka tarafında bulunan alana gelen güvercinleri her gün besliyor. Güvercinlere halk tarafından kötü muamele yapıldığını söyleyen Tandemir, güvercinlere bozuk yiyecek ve bayat ekmek atanları uzaklaştırdığını, kendisinin güvercinlere her gün yem verdiğini söyledi.

 

 

Güvercinlerin kış mevsiminde beslenme sıkıntısı çektiğini söyleyen Tandemir, “Güvercinler kışın yaklaşmasıyla yiyecek sıkıntısı çekiyor. Yiyecek bulamayan güvercinler Maalesef ölüyor. Hayvanların da yaşam hakkının olduğunu düşünerek onları insani bir görev olarak besleme ihtiyacı duyuyorum” dedi.

 

 

Güvercinlerin bozuk gıdalar ve bayat ekmek nedeniyle öldüğünü gördükten sonra her gün 1 liraya yem alarak güvercinleri beslemeye başladığını belirten Tandemir, “Güvercinlere her sabah dükkanımı açınca ve her akşam dükkanımı kapatırken yiyecek veriyorum. Kovaları su ile doldurup boş alana bırakıyorum. Güvercinlerin hem yem ihtiyacını karşılıyorum hem su ihtiyacını karşılıyorum. Güvercinlere yiyecek vermek isteyenleri ise uyarıyorum. 5 TL'ye sigara almak yerine 5 gün boyunca güvercin beslemek daha mantıklı" diyerek örnek bir davranış sergiliyor.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —