Tarih: 17.08.2018 12:15

Aldatıldı intihar etmeye çalıştı!

Facebook Twitter Linked-in

Mississippi’de yaşayan Katie Stubblefield, erkek arkadaşı onu terk ettiği için kendini öldürmeye çalıştı. Bu olay gerçekleştiğinde takvim yaprakları 25 Mart 2014’ü gösteriyordu. Henüz 18 yaşında bir genç kızın hayatı, anlık bir üzüntüyle bir anda kararıverdi. Çünkü kendini vurmak isterken yüzünü kaybetmişti. Üstelik olaydan sonra bunu neden yaptığını hatırlamıyordu bile.

Onu yüz nakli olmak zorunda bırakan durumsa sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra av tüfeğiyle intihar etmesi. 17 yaşındayken intihar eden Katie, yüzüne ateş ederek intihar etmeye çalıştı. Zorlu ameliyatlar sonrası hayata döndürülmesi başarılsa da onu eski görünüşüne kavuşturmak imkansızdı.

Tam yüz nakli sonrası tüm görünüşü değişen Katie'nin yaşadıkları herkesin yüreğini sızlattı. İşte Katie'nin geçirdiği ameliyatların öncesi ve sonrasında yaşadıkları.

HİKAYESİ YÜREK YAKTI!

Missisipi’de bir Hristiyan Kilise okulunda öğretmen olan anne-babası ile birlikte onların görev yaptığı okulda öğrenci olan Katie 16 yaşında sınıf arkadaşı Oliver’e aşık oldu. Daha doğrusu Oliver uzun süre Katie’nin peşinde dolaştı, ilan-ı aşk etti ve sonunda Katie’yi onu sevdiğine ikna etti

Katie 16 yaşın ve ilk genç kızlığa geçişin coşkusuyla Oliver’a çılgınca tutuldu. Katie’nin annesi Alesia ve babası Robb kızlarının bir genci sevmesinden ve o gencin de aynı zamanda okulun en saygılı, Hristiyan terbiyesi almış, çalışkan öğrencisi Oliver olmasından memnundular.

Ama 2014’ün 25 Mart’ında umulmadık bir şey oldu. Henüz 17 yaşına giren Kate, sevgilisi Oliver’ın teneffüse çıktığı bir sırada sınıftaki masasında bıraktığı cep telefonunu karıştırdı. Gördüğü şey onun yıkımına neden oldu. Oliver, sınıftaki bir başka kızla mesajlaşmıştı ve karşılıklı birbirlerine aşk sözcükleri yollamışlardı.

Katie, sınıfa dönen Oliver’a telefonunda bulduğu mesajları gösterdi. Oliver da reddetmedi; “Seni değil onu seviyorum, sana olan aşkım çoktan bitmişti zaten” dedi ve ayrılmak istediğini söyleyip çıkıp gitti.

Katie’in dünyası karardı. Annesine, babasına söylemeden okuldan ayrıldı ve abisi Robert’in evine geldi. Abisine duş alacağını söyleyip üst kattaki banyoya çıktı. Bu sırada abisinin yatak odasından 320 kalibrelik av tüfeğini de alıp banyoya geçti.

Katie, av tüfeğiyle intihara kalkıştıktan sonra darmadağın olan yüzü, yüz nakli ameliyatı öncesi yapılan çeşitli operasyonlarla ancak soldaki hale getirilebilmişti. Ameliyattan sonra ise yeni Katie sağdaki gibi oldu...

Hemen hastaneye yetiştirilen Katie, doktorların olağanüstü çabasıyla kurtarılarak hayata döndürüldü. Ancak artık o gülen yüzü yoktu. Av tüfeğiyle kafatasına ateş edip intihar etmek isterken yüzünü paramparça etmişti. Ağzı, burnu, çenesi, alnı darmadağın olmuştu.

 

Aşırı dozda uyuşturucu alarak yaşama veda eden bir çocuk annesi 31 yaşındaki Adrea Schneider'in sağlam kalan organları yedi insana nakledilirken, yüz derisi ise Kate'ye nakledildi...

4-068.jpg5-052.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —