Tarih: 14.01.2022 23:53

Alara Kaya “Modada Trendim Güzel Giyinmek“ dedi

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü manken paylaşımları ile de insanların ilgisini çekiyor.

Güzelliği ve seksi fiziği ile dikkat çeken model, güzel giyimi ile de göz dolduruyor. Modaya yön veren isimlerden biri olan ünlü model modada trendinin güzel giyinmek olduğunu söyledi. Paylaşımları ile adından söz ettiren Alara Kaya doğada çektirdiği fotoğrafları ile de dikkat çekmeyi başardı.

bce13479-c276-41e1-bbea-beda0b20981a.jpeg
Bilindiği gibi Alara Kaya haftalar önce burun ameliyatı oldu. Sağlığına kavuşan ünlü model moda ile ilgili açıklamaları ile insanların ilgisini çekti. Güzelliği ve cesur kıyafetleri ile göz dolduran model moda ile ilgili açıklamalar yaptı. Sıkı bir takipçiye sahip olan model takipçileri tarafından da oldukça seviliyor.

Ünlü model takipçilerine moda ile ilgili verdiği ipuçları ile de biliniyor. Güzel ve şık giyinen Alara Kaya modada trendinin güzel giyinmek olduğunu dile getirdi.

İstanbul’da yeni çekimlere başlayan manken İnstagram üzerinden 1,1 milyon takipçiye sahiptir. Takipçileri ile sürekli etkileşim halinde olan Alara Kaya yeni çekimlerinin başladığını da takipçilerine duyurdu. 

Alara Kaya başarıları ile sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor. Bunun yanında sevenleri de ünlü modeli ilgi ile takip ediyor. 2017 yılında güzellik yarışmasına katılan Alara Kaya Türkiye’de büyük bir kitle tarafından ilgi görmüş ve popülerliğine popülerlik katmıştır.

Ünlü Model Alara Kaya Kimdir?

 

Magazin dünyasının renkli isimlerinden olan Alara Kaya pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Model, 20 Haziran 1991 yılında doğmuştur. 1.71 cm boyunda olan ünlü model yaklaşık 58 kilodur. Ünlü manken özellikle son dönemlerde daha da popüler olsa da aslında küçüklüğünden beri güzelliği ile insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kendine has güzelliği ile dikkat çeken Alara Kaya küçük yaşlarından beri modellik ile ilgileniyor.

Alara Kaya Kariyeri

 

Alara Kaya ülkemizin başarılı kadınlarından biridir. Özellikle son dönemlerde başarıları ile sıklıkla adından söz ettiren mankenin tek başarısı bu değildir. Ünlü model üniversite eğitimini Edebiyat bölümü üzerine tamamladı.

Alara Kaya küçüklüğünden bu yana modellik mesleği ile ilgilenmiştir. Hem oyuncu hem de spiker olarak çeşitli projelerde yer almıştır. Bunun yanında hem Türkiye’de hem de uluslararası alanlarda çeşitli projeler için teklifler almaktadır. Ünlü ismin katılacağı yeni projeler de sevenleri tarafından merak ediliyor.

Alara Kaya’nın Katıldığı Yarışmalar Nelerdir?

 

Alara Kaya 2017 güzellik yarışmasına katılarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bu tarihten itibaren de popülerliği daha da artmıştır. 20 Haziran 1991 doğumlu olan güzel model zaman içerisinde kendini geliştirmiş ve güçlü bir duruş sergilemeye başlamıştır. Çekici güzelliği ile hala modellik mesleğine devam ediyor. 

Alara Kaya Internationale Business Management RFH Universitat’da Edebiyat bölümünden mezun oldu. Bunun yanında ünlü mankenin koyu bir Fenerbahçeli olduğu da biliniyor. 

Güzel model güzellik yarışmalarından kazandığı popülerliğin yanında spikerlik, sunuculuk, oyunculuk gibi projelerde de yer almıştır. Alara Kaya, Türkiye’nin önemli güzellik yarışmalarında güzelliğini de kanıtlamıştır. Son derece çekici bir güzelliğe sahip olan Kaya bunun yanında azmi ile de genç kadınlara örnek olmayı başarmıştır. Alara Kaya geleceğin başarılı modelleri arasında olacağını şimdiden kanıtladı.

Modayı yakından takip etmediğini dile getiren Alara Kaya kendine yakışan kıyafetleri giymeyi tercih ettiğini söyledi. Trendinin güzel giyinmek olduğunu söyleyen ünlü manken genç kızların da buna özen göstermesi gerektiğine değindi. Şık ve güzel görünümü ile dikkat çeken Alara Kaya modaya yön veren önemli isimlerden biridir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —