Tarih: 12.08.2012 16:31

"Alaettin Kurt’u birlikte analım"

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Gebze’deki tüm sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak, “17 Ağustos tarihinde merhum Alaettin Kurt’u hep birlikte analım” dedi. 

 

 

 

17 Ağustos tarihinde saat 12.00’de Merhum Alaettin Kurt için mezarı başında bir kez daha anma programı düzenleneceğini ifade eden Arslan, “Merhum Alaettin Kurt Gebze bölgesine önemli hizmetleri olan ve topluma mal olmuş, partiler üstü bir insandı. Bu yüzden Alaettin Kurt’u Gebze’deki tüm STK’larla birlikte anmalıyız.  O, Gebze bölgesine yaptıkları ile bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi. 

 

 

 

 

Bu çağrıyı sözlü olarak yaptığında çok sayıda STK’nın da olayı büyük memnuniyetle karşıladığını söyleyen Arslan, “Herkes işin içerisinde severek yer alacağını ifade etti ve bu da bizi çok mutlu etti. Cuma günü saat 12.00’de tüm sevenlerini mezarının başında bekliyoruz” dedi. 

 

 

 

Anma programında Merhum Alaettin Kurt’un sadece bir sembol olduğunu da söyleyen Arslan, “Burada yapılan programda tüm ölülerimizi ve geçmişlerimizi hatırlıyoruz. Keşke Alaettin Kurt gibi diğer sembol isimler için de yılda bir kez olsun anma programları düzenlense de oralarda da geçmişimizi hatırlasak” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —