Tarih: 03.04.2012 14:42

"AKP'nin bu uygulamasıyla güçleneceğiz"

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “28 Şubat’ın son kalıntısı” dediği eğitim sistemi değişti ve yeni sistem 4+4+4 TBMM’de kabul edilerek yasalaştı. CHP yasa tasarısına karşı çıkarken MHP yasaya destek verdi. 28 Şubat’ın en büyük mağdurlarından olan Saadet Partisi’nin bu konudaki tavrı ise merak konusuydu. SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik yeni eğitim sisteminin yasalaşmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek AK Parti’nin iktidarda olduğu süre boyunca en olumlu adımını attığını vurguladı. Çelik, bu düşüncenin kişisel bir düşünce olmadığını SP’nin genel görüşü olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

MANEVİYAT EKSİKLİĞİ GİDERİLDİ

 

 

AK Parti hükümetinin on yıldır bu kadar olumlu bir adım atmamıştı diyen Çelik, “Darbe ürünü eğitim sistemiyle birçok nesil yetişti. Bu nesillerin yetişme tarzından anladıktı bu eğitim sistemi çok verimli değil. Eğitim sistemimizin en büyük sorunu maneviyat eksikliğiydi. 4+4+4 eğitim sistemiyle maneviyatın biraz güçlendiğini söyleyebiliriz” dedi.

 

 

YETENEKLER KÖRELTİLMEMELİ

 

 

Ama bu olumlu adımın ardından AK Partinin olumlu adımlara devam edeceğini düşünmüyorum.  AK Parti mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidiyor. Özelikle ikinci 4’lük kesim çok önemli burada çocuklarımız doğru olarak yönlendirilmeli. İnsanlarımızın yetenekleri köreltilmemeli.” diyerek sözlerine son verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —