Tarih: 29.06.2012 09:52

AKP'de kongre saati belli oldu!

Facebook Twitter Linked-in

İl Kongresi Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla saat 16.30’da yapılacak. Erdoğan saat 18.00’de de toplu açılış bayramına katılacak.

 

AK Parti’nin 14 Temmuz’da yapılacak il kongresi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Davetiyelerden, sahanın kaplanmasına, katılacak kişilerin aranmasından, süslemeye kadar tüm çalışmaların planlandığı AK Parti’de dün İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 3 yıllık çalışmalarını anlattı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Başkanı Mahmut Civelek, Eyüp Ayar’ın karşısında aday olarak çıkacağı sorularını yanıtladı. Civelek, Ayar’ın adaylığı ile ilgili bilgisinin olmadığını belirtti.

 

 

 

KONGRE 16.30’DA BAŞLAYACAK

 

 

 

İl kongresi için siyasi parti ziyaretlerine Pazartesi gününden itibaren başlayacağını söyleyen Civelek, 5 bin adet olarak planlanan pişmaniyeli davetiyelerin ilçelerden gelen davetli listesi ile 7 bine çıkartıldığını söyledi. Kongre saatinin 16.30 olarak netleştiğini ve Başbakan’ın 18.00’de de toplu açılış bayramına katılacağını söyleyen Civelek, toplu açılışın 17 Ağustos Stadı’nda yapılacağını belirtti. Belediye Başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yapılan ilk toplantıda kongreye katılacak kişilerden 21 bin 525 kişinin isminin geldiğini söyleyen Civelek, ilçelerde kurulacak komisyonlar tarafından herkesin telefonlarla aranacağını belirtti.

 

 

 

"TEK LİSTE KONUSUNDA HEM FİKİRİZ"

 

 

Karşısına eski milletvekili Eyüp Ayar’ın aday olarak çıkacağı haberlerinin hatırlatılması üzerine Civelek, Eyüp Ayar’ın teşkilat eğitimi alan, genel merkezin kararlarına uyan bir kişi olduğu için aday çıkmayacağını düşündüğünü belirtti. Adaylığı ile ilgili bugüne kadar kendisine bir bilgi de gelmediğini söylerine ekleyen Civelek, “Biz Eyüp Ayar ile dostuz ve bu hep öyle kalacak. Bizim partimizin bir arka odası yok. Milletvekillerimiz, bakanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, genel merkezimizle hepimiz tek liste konusunda hemfikiriz. Bizim şu anda iki hedefimiz var. Biri 14 Temmuz’da stadyumu doldurmak, ikincisi ise kenti kucaklayan bir liste yapmaktır” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —