Tarih: 31.03.2012 09:56

AKP Mahalle Başkanları toplandı!

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Gençlik Kolları teşkilatlanma başkanı Okan Arslan, gençlik kolları mahalle başkanlarını Eskihisar Kaptan Köşkü’nde güzel bir akşam yemeğinde toplandı. İlçe gençlik kolları başkanı Samet Coşkun ile birlikte icra kurulu üyeleri Burak Sarı, Cihan Taşcı, Enes Yaylak ile il gençlik kolları başkan yardımcısı Kerem Coşkun, il yönetim kurulu üyeleri Erkan Arslan ve Onur Durukan ile toplantıya iştirak etti.

 

 

MAHALLELER TEŞKİLATIN GÖZÜ KULAĞI

 

 

Teşkilatlanma başkanı Okan Aslan’ın mahalle başkanlarının görev ve sorumluklarından bahsettiği ve mahalle teşkilatlanmalarının teşkilat yapılanmasında birincil öneme sahip olduğuna değindiği toplantıda; İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun: “Mahalle başkanlarımız ilçe teşkilatlarının gözü kulağıdır. Mahalle başkanlarımız ve temsilcilerimiz bizim için değerlidir ve partinin en önemli kahramanlarıdır. Sistemin düzgün işlemesi için teşkilatla irtibatın düzenli olması, mahallelerde belirtilen eksiklerle ilgili de takibinin yapılması hususunda en büyük destekçilerimiz siz değerli mahalle başkanlarıdır.’’ dedi.

Gerekli bilgilendirmelerin yapılması ile mahalle başkanlarının sorularının cevaplanması ve değerlendirilmesi, dilek ve isteklerinin dinlenmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —