Tarih: 02.06.2012 10:15

AKP kongre için komisyon oluşturdu!

Facebook Twitter Linked-in

AKP İl Başkanlığı, 14 Temmuz'da İl Başkanı Mahmut Civelek'in rakipsiz gireceği kongreye hazırlanıyor. Başbakan Recep Tayyip Eroğan'ın katılacağı kongre Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Kongrenin saat kaçta yapılacağı henüz net değil. Kongre için bir komisyon kuruldu. İl başkan yardımcılarından oluşan komisyon alt birimlerle birlikte 30 kişiden oluşuyor. 

 

 

 

İLK TOPLANTI YAPILDI

 

 

İl başkan yardımcısı Hüseyin Demir başkanlığındaki komisyonda Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Uzunoğlu, idris Alp, İshak Yıldırım, Şahin Talus, Nuri Güney ve Yasin Akın bulunuyor. Komisyon kongreyle ilk fizibilite çalışmasına yaptığı toplantıyla başladı Katılım, tanıtım ve medya, ulaşım, salonun düzeni ile satın almadan oluşan alt başlıklarda da komisyon üyeleri bulunuyor. Kongrenin tüm düzeni bu komisyon ait. 

 

 

 

YÖNETİME TALEP ÇOK

 

 

Öte yandan Mahmut Civelek, itibariyle il yönetimi için oluşturulan havuzdaki isimleri değerlendirmeye başladı. Havuza kaç kişinin başvurduğunu sır gibi saklayan Civelek, onlarca telefon aldığını ve il yönetime talebin çok olduğunu söyleyerek, “Kaliteli bir liste yapacağız” dedi. Civelek, MHP İl Başkanlığı'na aday olmayan Celalettin Yaylak'ı partiye davet edip etmediği yönündeki soruya, “Böyle bir teklifimiz olmadı. Onun gönlündekini bilemeyiz, ama iyi bir arkadaşımız. Dostluğumuz sürecek” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —