Tarih: 11.06.2012 15:59

AKP kongre hedefini açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

14 Temmuz'da yapacağı il kongresini gözden geçiren AKP Kocaeli Teşkilatı, kongreyi İsmet Paşa Stadı'na almaya karar veren AK Parti'liler 15 bin kişilik katılım hedefini ise 41 bine yükseltti. AK Parti'liler Antikkapı Restaurant'ta bir araya gelerek  durum değerlendirmesi yaptı. 

 

 

 

BAŞKANLAR KATILDI 

 

 

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilat başkanları katıldı. Gerçekleştirilen toplantının Ankara usulü yapıldığının altını çizen Civelek, il kongresi için bir araya geldiklerini belirtti. 

 

 

 

41 BİN KİŞİLİK ÇALIŞMA

 

 

Şölen havasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır bir kongre yapmayı amaçladıklarını belirten Civelek, konuyla ilgili gerekli istişareleri yaptıklarını ve 14 bin 600 kişilik stada 41 bin kişiyi dolduracaklarını söyledi. Toplantıda ilçelerden katılımların sağlanması adına belediye ve ilçe başkanlarıyla görüşen Civelek, “Hedeflediğimiz rakamda katılımla bu kongre gerçekleşecek” dedi. 

 

 

ÇİMLER KULLANILACAK

 

 

 

Stadın çim sahasından da faydalanacaklarını belirten Civelek, çimlerin zarar görebilme ihtimalinin de düşünüldüğünü belirtti. Civelek, “Hedeflenen sayımız 41 bin kişi. Bu yüzden çimlerin olduğu alanı da kullanacağız. Çimlere zarar vermemek için çeşitli görüşmelerde bulunuyoruz. Çimlerin korunması da özel bir maddeyle sağlanabilecek” diye konuştu. 

 

 

 

SÖYLENTİDEN ÇEKİNİYOR

 

 

 

Çimlerin kullanıma açılmaması durumunda çıkacak olan söylentilerden çekindiğini ifade eden Civelek, “Sonra ‘Ak Parti'liler stadı dolduramadı, katılım azdı' gibi eleştirilerin gelmesinden çekiniyorum. Bizler kongremizi şölen havasında yapacağız” dedi.  İlçe ilçe hedeflerini Ak Parti'lilerle paylaşan Civelek, toplantıyı basına kapalı olarak sürdürdü. Öte yandan stadyumdaki çimlerin maliyetinin 500 bin TL dolayı olduğu ifade ediliyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —