Tarih: 29.05.2012 12:24

AKP İl Seçim Kurulu'na başvuruyor!

Facebook Twitter Linked-in

Mahmut Civelek, AK Parti İl Kongresi’nde 50 kişilik yönetime girecek isimlerin belirlenmesi için hazırlanan havuza isimlerini yazdıran partililerle 1 Haziran’dan itibaren görüşmeye başlayacak.

 

 

ŞEHİT POLİSİN ADI VERİLECEK

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Yahya Kaptan’daki spor salonunda yapılacak kongre hakkında bilgi veren İl Başkanı Mahmut Civelek, salona Şehit Polis Recep Topaloğlu’nun isminin verilmesinin bakanlık tarafından onaylandığını kaydetti. İl kongresinde yönetime girmek için havuza giren isimlerle 1 Haziran’dan itibarin görüşmeye başlayacağını söyleyen Civelek, havuza kaç kişinin başvurduğu ile ilgili bilgi vermedi. Civelek, tüm il delegeleri ile bir araya geldiğini belirtti. 

  

Karamürsel, Çayırova ve Darıca’da delegelerle yemekli toplantı yapan Civelek, yarın Kandıra’da, Perşembe günü Körfez’de, cumartesi günü Başiskele’de, 5 Haziran’da Gölcük’te, 7 Haziran’da Dilovası’nda, 9 Haziran’da Kartepe’de, 11 Haziran’da Derince’de ve 15 Haziran’da ise İzmit’te delegelerle bir araya gelecek.

 

 

 

DAHA GENİŞ BİR YERE TAŞINACAĞIZ

 

 

Yıllardır yeni bir binaya taşınma planı olan AK Parti'de Civelek, kongrenin ardından bu planı hayata geçireceklerini belirtti. Parti binasının kendilerine dar geldiğini söyleyen Civelek, merkezde uygun fiyatlı ve daha geniş bir yere taşınmayı hedeflediklerini kaydetti. Toplam 8 hafta sürecek olan Siyaset Akademisi’nin cuma günkü dersini TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan, Gebze’nin dersini ise Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mazhar Bağlı verecek. Tan iletişim ve beden dili, Bağlı da demokrasi ve insan hakları konusunda katılımcıları bilgilendirecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —