Tarih: 27.05.2015 10:10

‘‘AKP beşten fazla Milletvekili çıkartamaz ’’

Facebook Twitter Linked-in

Türkkan Derince’de Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Gebze’de Kocaeli Şebinkarahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Türkkan’a iki derneğin üyeleri büyük ilgi gösterdi. 

SEÇİMLERE AVRUPA’DAN 114 GÖZLEMCİ GELİYOR

Derince’de Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a bu ziyaret sırasında MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yılmaz ve partililer eşlik etti. MHP heyetini Dernek Başkanı Erdoğan Taban ağırladı. Türkkan Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde vatandaşlarla sohbet ederken; “Her seçim önemli, fakat bu seçim daha önemli. Yaptırdığım anketlere göre İlimizde AKP İlimizde iktidarı ıskalayacak sayıda Milletvekili çıkartabilecek. Yani AKP Kocaeli’nde beşten fazla Milletvekili çıkartamaz. Bu seçimlerde AKP ani bir şok yaşayabilir. Seçimler öncesinde farklı ilçelerde sandık görevlilerimize eğitimler veriliyor. Seçime MHP olarak sandıklar düzeyinde hazırız. Avrupa’dan bu seçimlerde ilk defa 38 ayrı noktaya 114 gözlemci geliyor. Ülkemizde işçiye de emekliye de verilecek zamlar için kaynaklar belli. Kimse kendini kaynak yok diye parçalamasın. Kocaeli’nde boşanmalar vatandaşların borçlarından dolayı arttı. İcralık olan vatandaşlar karı koca kendi arasında anlaşmalı boşanıyor. Kimse bunun farkında değil” dedi. 

TÜRKKAN ŞEBİNKARAHİSARLILAR’A SÖZ VERDİ

Gebze’de Kocaeli Şebinkarahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaretinde MHP Kocaeli Milletvekili Türkkan’ı İlhan Avutman ağırlarken, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yılmaz Türkkan’a eşlik etti.  Türkkan Şebinkarahisarlılara ilginç açıklamalarda bulunurken, “Kocaeli’nde işsizlik sorunların başında geliyor, Fukaralığın bitmesini istemeyen tek parti AKP, sebebi fukaralık insanları kavurmazsa kimse onlardan gelecek yardımın peşine düşmeyecek. Ülkemizde 9 Milyon insan var yardım alıyor. Ne kadar oy o kadar yardım. İnsanlara yardım etmek yerine, herkesin hakkını versinler. Dünya’da en fakir 48 ülkeden 20’si Müslüman ülkeler. En fakir 20 Müslüman ülkenin üst düzey yöneticileri dünyada zengin ilk 100 ismin içinde yer alıyorlar. Varın gerisini siz düşünün. Şebinkarahisar’ı il yapmak için bir platform kurun. Fakat bu davanızın takipçisi olun. Seçimler sonrasında Mecliste olduğum takdirde Şebinkarahisar’ın il olması için kanun teklifi vereceğime dair söz veriyorum.  Ben o riski alırım ve inandığım bir işi yaparım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —