Tarih: 08.07.2012 11:27

AKP 2. İstişare Kurulunu topladı!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti  İl Başkanı Mahmut Civelek 14 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak il kongresi için davetlerini sürdürüyor. Civelek, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ve ardından da partinin il istişare kuruluyla bir araya geldi. KASİAD Başkanı Baki Kahraman AK Partilileri Sekapark Özsar Restaurant'ta nezih bir kahvaltı sofrasında ağırladı. 

 

 

 

KASİAD'I DAVET ETTİ

 

 

KASİAD Başkanı Kahraman nezdinde tüm KASİAD üyelerini 14 Temmuz'da yapılacak il kongresine davet eden Civelek, “41 bin kişiyle Başbakan'ımızı karşılayacağız. KASİAD üyelerini aileleriyle birlikte kongrede görmek isterim” dedi. Civelek, ardından davetiye olarak hazırlattığı bir kutu pişmaniyeyi tüm üyelere ikram etti. KASİAD Başkanı Kahraman da kongrede olacaklarını söyleyerek, Civelek'e başarılar diledi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

 

2011 yılında yapılan genel seçimlerden sonra ikinci kez bir araya gelen il istişare kurulu üyeleri, kahvaltıya büyük katılım gösterdi. 110 kişilik il istişare kurulundan 18 kişi il dışında, 10 kişi ise mazeretli olduğu için kahvaltıya gelemedi. Toplantıya Gebze Bölgesinden ise Eski Gebze belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Eski Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, Eski Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, Eski il yöneticileri, Ekrem Özenir, Süleyman Şahan, Metin Gökçe, Halit Yaşar ve Yunus Kahraman katıldı.

 

 

 

CİVELEĞİN YENİ YÖNETİM LİSTESİ HAZIR

 

 

Kahvaltıda Başkan Civelek, mevcut il yönetim kurulunun son toplantısını 10 Temmuz  günü saat 18.00’de Lastik-İş Sosyal tesislerinde yapacağını açıkladı.  Civelek 50’si asil, 50’si yedek 100 kişiden oluşan İl Yönetim kurulu listesini hazırladığını , kurultay delegeleri, Disiplin kurulu listesinin de hazır olduğunu, önümüzdeki hafta listeyi Ankara’ya götürüp, onay alacağını da söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —