Tarih: 28.10.2015 16:40

Akdoğan'dan Demirtaş'a: Millet Kimin Ne 'Mal' Olduğunu Biliyor

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Başbakan ile ilgili açıklamalarına ilişkin, "Bu üslup bir parti başkanına yakışmıyor. Aziz milletimiz de kimin ne 'mal' olduğunu gayet iyi biliyor" dedi.

"DEMİRTAŞ GERİLİMDEN BESLENİYOR"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında sarf ettiği sözlere Twitter hesabından cevap verdi. Demirtaş'ın gerilimden beslendiğini kaydeden Akdoğan, HDP Liderinin Başbakan'a hakaret ederek, kendi seviyesine çekmeye çalıştığını ifade etti.

"MİLLETİMİZ KİMİN NE 'MAL' OLDUĞUNU BİLİYOR"

Akdoğan, "Gerilimden beslenen Demirtaş anlaşılan gıdasını alamadı ki Başbakanımıza hakaret edip onu kendi seviyesine çekmeye çalışıyor. Bu üslup bir parti başkanına yakışmıyor. Aziz milletimiz de kimin ne 'mal' olduğunu gayet iyi biliyor ve pazar günü herkesin notunu verecek" dedi.

DEMİRTAŞ NE DEMİŞTİ?

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Fırat'ın batısına PYD geçemeyecek. İki defa vurduk" sözlerine ilişkin, "Göreceksin geçecekler, sen de suyun bu tarafından mal mal izleyeceksin" ifadelerine yer vermişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —