Tarih: 29.01.2019 23:35

Akdeniz’in İncisi Kıbrıs Girne

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

Bu güzide şehir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yer almaktadır. Bu şirin destinasyona ülkemizden sürekli olarak yolcu getirip götüren ve bunu görev edinmiş kayıtlı şirketlerimiz bulunmaktadır. Bu şirketler bu destinasyon sayesinde 1983 yılından bu yana Türkiye dışında hiç bir ülkenin tanımadığı yavru vatanın turizminin gelişmesine katkı sunmayı ve canlandırmayı ve insanımızın hak ettiği en ileriye götürme çabası azmi ve kararlığı ile hareket etmektedir.

 

Girne feribot bileti sürekli olarak Mersin İlimize bağlı Silifke ilçemizin Taşucu beldesinden yapılmaktadır. Bu seferler kış ve yaz olmak üzere iki takvime göre şekillendirilmiştir. Bunda turizmin yaz kış farklılık arz etmesi, talebin buna göre şekillenmesi, potansiyel gibi hususlar değerlendirilmektedir. Yolculuk çok rahata ve lüks bir şekilde Egenin mavi sularında iki saat civarında sürmektedir. Her gün ki seferlerimizi karşılıklı olarak sabah saat dokuz otuz ile on bir otuz arasında icra edilmektedir. Bütün bu seferlere ilaveten yani ek nitelikte Girne'den saat on ikide her gün hareket eden araçlarımızın yanında Taşucu-Girne arası saat yirmi dörtte de araçlarımız sefer yaparak müşterilerimizi gidecekleri yere ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar.

 

Girne akgünler feribot bileti fiyatlarda kademeli bir sistem öngörmektedir. Dönüş amacıyla alınan ucu açık biletlerde o gün geçerli olan sefer tarifesine göre fark ibraz edilebilecektir. Şoför biletleri müessesemizde ücretsiz olarak temin edilmektedir. Asker, Gazi, Öğrenci gibi, resmi üniformalı kimlik taşıyan bireyler kontrol esnasında belgelerini yani bu nitelikleri taşıdıklarını ispat etmekle vazifelidirler. Aksi halde fark ücretini kendileri ödemek zorundadırlar. Yapıla bu kontroller chekin denilmektedir. Bilet alındığında şu hususa muhakkak dikkat edilmeli; ve atlanmamalıdır.

 

Polis kontrolü yaklaşık bir saat önce kapandığından müşterilerimizin kontrollerini yapmaları yolculukları açısından hayatidir. Bu noktadan geçmeden doğal olarak güvenlik açısından yolculuk yapmak mümkün değildir. Araç bileti almış iseniz eğer bireysel bilet almanız gerektirmez. Şoför olarak ibraz ederken vasfınızı muhakkak belirtmelisiniz, Asker sivil, öğrenci gibi; bu menfaatinize olan bir uygulamadır. Fiyatlarımızı genel manada ele alacak olursak eğer kamaraya göre değişmekte olup yüz yirmi ile iki yüz lira arasında değişim göstermektedir.

 

Filo denizcilik feribot bileti gayet makul fiyatlarla her gün web sitemizden ve bilet kesim noktalarımızdan alınabilmektedir. Şu huşuları da hatırlatmakta fayda mülahaza edilmektedir. Bundan sonra araç vergileri de bilete dahil edilmektedir. Geçici kimlik belgesi geçerli olmayıp değişim talebinde bulunmadıysanız eğer eski kimlikleriniz ile yolculuk yapabilirsiniz. Askeri personeller sınır geçiş belgesi ibrazı zaruridir. Kişinin kimliğini ispatından kendisi sorumludur. Online alımlarda gerçek kişiler için hayati önemdeki kimlik numarası muhakkak doğru bir şekilde sisteme tanıtılmalıdır ve cep telefonunuz ulaşılabilecek şekilde girilmesi gerekmektedir. Diğer üniformalı belgeleri olanlarda bunu ispat edebilmelidir. Askeri kimlik, öğrenci kimlik gibi. Kimlik ve pasaport dışındaki sizi tanıtıcı hiç bir hüviyet geçerlilik arz etmemektedir.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —