Tarih: 20.05.2015 10:56

AKDAĞLILAR’DA ŞAMPİYON KİM

Facebook Twitter Linked-in

Darıca’da faaliyet gösteren Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sülaleler arası turnuvanın finali haftasonu Darıca Nenehatun Stadında yapıldı. Final maçına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Cemalettin Kaflı, Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Prof. Dr. Bahattin Türetken, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Zeki Gündüz, SP Darıca İlçe Başkanı Oğuzhan Ayyıldız, SP vekil adayı Yusuf Aksu ve Akdağ Köylüleri katıldı.

ŞAMPİYON MENEFLER

Darıca’da faaliyet gösteren Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Bu Yıl 2. Düzenlenen Turnuvanın Şampiyonu Menefler Takımı Oldu.  Turnuvada Bu Yıl Geçen Yıla Oranla Hem Maç Sayısı Ve Turnuva Süresi Aynı Zamanda da Oyuncu Sayılarında Ciddi Artış oldu. Turnuva 15 Hafta Sürdü. 8 Takım 120 Oyuncu İle 2 Takım 40 Yaş Üstü Vetaran Takımlarıyla Hem Eğlenceli Hem de Kıyası Mücadelelere Sahne Olan Maçlar Oldu.

TURNUVADAKİ TAKIMLAR VE SIRALMALARI

1. Menefler

2. Acemler

3. Hacısadokayalar

4. Küçükmemmetler 1

5. Olgunlar

6. Küçükmemmetler 2

7. Beşirler

8. Menefler 2

Turnuvada 2’li Grup Maçları Sonrasında Play Off Grubu Ve Buradan da Çeyrek Final Yarı final ve Finale Kalan Takımlarla Turnuva Tamamlamış Oldu. Turnuvanın Tamamı Tecrübeli Hakemler Tarafından Yönetildi. Turnuvada Sadece Akdağ Köyü İçerisinden Seçilen Takım Ve Oyunculardan Oluştu. Turnuvanın Finali Normal Saha Ölçülerinde Ve Normal Oyuncu Sayılarıyla Darıca Nenehatun stadında oynandı. Hafta sonu oynana final maçından sonra takımlara kupaları protokol tarafından verildi.   

a1.jpga2.jpga3-002.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —