Tarih: 19.04.2012 14:35

Akbaş'tan marangoz atölyesine yerinde ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yeni yerine taşınan Destek Hizmetleri Müdürlüğü faaliyet ve üretim alanını ziyaret etti. Ziyarette başkan Akbaş’a belediye meclis üyesi Lütfi Cantemur, belediye başkan yardımcısı Bülent Çorapsız ve birim müdürleri eşlik etti. 

 

 

Marangoz Atölyesi Yeni Yerinde

 

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü yeni alanlarında konuşlandırarak daha düzenli çalışma ortamı oluşturan belediye, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan marangoz atölyesini yeni yerine taşıdı. Daha düzenli ve iyi bir çalışma ortamı oluşturulan alanda marangoz atölyesini konuşlandıran belediye, atölyede ihtiyaç duyulan mobilyaları üretiyor. Belediye personelinin çalıştığı marangoz atölyesinde gerek belediyenin ihtiyaçları gerekse de kurumlardan gelen talep yerine getiriliyor. Ahşap malzemenin alımının ardından işlenen mobilya ve aksesuarlar böylelikle daha ekonomik şartlarda kullanıma sunuluyor. Marangoz atölyesinin yanı sıra çeşitli depolama alanları ve idari kısımları planlama çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

 

 

 

Belediye Birimleri Hizmet Üretiyor 

 

 

 

Yeni yerinde daha kaliteli hizmet verebilecek olan atölyeyi ziyaret eden başkan Akbaş, marangoz atölyesinde bulunan iş makineleri hakkında bilgiler aldı. Belediyenin mobilya ihtiyaçlarının ve kurumların taleplerinin atölyeden karşılandığını vurgulayan Akbaş, personeller ile bir süre sohbet etti. Belediyenin yeniden yapılanması ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü yeni hizmet alanlarına taşıdıklarını ifade eden Akbaş, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan marangoz atölyesinin de yeni yerinde daha faydalı olacağını belirtti. Birimlerin hizmet ürettiğini vurgulayan Akbaş, çalışma alanlarının daha düzenli olması ile birlikte hizmet kalitesinin de arttığını söyledi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —