Tarih: 06.06.2012 13:23

Akbaş'tan 2 mahalleye inceleme!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş beraberindeki başkan yardımcıları Nizamettin Günay, Bülent Çorapsız, Belediye meclis üyesi Kamil Gamsız ve birim müdürleri eşliğinde Şekerpınar, Cumhuriyet ve İnönü Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu. Belediyenin çalışmalarının değerlendirildiği incelemelerde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları takip edildi.

 

 

 

Eski Hobi Bahçeleri Yerine Yeşil Alan Düzenlemesi Yapılacak

 

 

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarının değerlendirilmesi ile başlanan incelemelerde Cumhuriyet Mahallesi Toki konut alanı içerisinde bulunan parkın revizesi ele alındı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yağılan revize çalışmaları ile mahalle sakinlerine modern ve kullanışlı bir dinlenme alanı bırakacak olan belediye, parkın içerisinde yürüyüş yolları, oyun grupları, spor alanları, kamelyalar ve dinlenme alanları oluşturacak. Yeni yapılacak parkın yanı sıra eski hobi bahçelerinin bulunduğu alanda yeni bir planlama yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, mevcut alanının yeşil alan olarak değerlendirilebileceğini ve oturma alanlarının oluşturulabileceğini söyledi. 

 

 

Sokaklar Düzenli Hale Getirilecek

 

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarının yanı sıra ilçede Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan çalışmaları da denetleyen başkan Akbaş, İnönü Mahallesi’nin Emek Mahallesine bağlantısını gerçekleştiren sokaklarda incelemelerde bulundu. Yol imar durumuna göre yeni açılan sokakların düzenlenmesi için Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı’na gerekli talimatları veren başkan Akbaş, İnönü Mahallesi 111 sokakta yaptığı incelemelerde vatandaşların sorunlarını da dinledi. 111 nolu sokağın bulunduğu alanda ikamet eden vatandaşlarla sohbet eden başkan Akbaş, sokağın rahat ulaşım için düzenleneceğini söyledi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —