Tarih: 21.12.2011 09:19

Akbaş'a teşekkür ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Tadilat yapılmadan önceki mevcut binalarında yaşadıkları sorunları belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’a anlatan Dr. Uğurlu, yapılan tadilatın ardından daha geniş bir çalışma alanına kavuştuklarını ve bu doğrultuda başkan Akbaş’a teşekkür ettiğini söyledi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın sağlığa verdiği önemi bildiklerini belirten Uğurlu, Çayırova’da aile sağlık merkezlerinin belediye desteği ile daha iyi şartlara kavuştuğunu ifade etti. Emek Mahallesi’nde yaşanan sorunları ek hizmet binası ile aştıklarını belirten Dr. Murat Uğurlu, Çayırova’nın sağlık konusunda büyük bir yol kat ettiğini söyledi.

 

 

"SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ"

 

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu ifade ederek tüm sağlık kuruluşlarına imkanlar doğrultusunda desteklerini sunmaya çalıştıklarını belirten Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, sağlık konusunda yeniliklerin Çayırova’ya aşılandığını vurguladı. 112 Acil Servisin ardından Toplum Sağlığı Merkezi’nin de ilçede hizmete başlayacağının müjdesini veren başkan Akbaş, kısa süre içerisinde Toplum Sağlığı Merkezi’nin hizmete açılacağını, çalışmaların büyük bir ölçüde bittiğini dile getirdi.

 

 

SAĞLIK OCAĞI GENİŞLETİLECEK

 

Emek Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’nde yaşanan sorunları bildiklerini ve bu doğrultuda iyileştirme yapılarak daha geniş sağlık alanı oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan başkan Akbaş, mevcut binanın yetersizliğinden dolayı ek bina ile sağlık ocağını genişlettiklerini söyledi. Mevcut sağlık merkezinin kapasitesinin yetersiz olduğu düşüncesiyle böyle bir çalışmaya imza attıklarının altını çizen başkan Akbaş, 127 metrekarelik mevcut binaya ek olarak 102 metrekarelik bir bina çalışması gerçekleştirdiklerini, yapılan ek binada 3 muayene odası inşa ettiklerini söyledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —