Tarih: 03.01.2012 15:22

Akbaş hastaları unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, hasta ve esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Fatih Caddesi’nde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren başkan Akbaş, cadde üzerinde hizmet veren Çayırova Tıp Merkezi’ni de ziyaret etti.

 

 

ESNAFLARA ZİYARET

 

 

Yaptığı cadde gezisinde cadde esnafları ile bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, esnafların sorunlarını dinledi. Çayırova’nın en önemli ve en işlek caddesi olan Fatih Caddesi için önemli projeler geliştirdiklerini ifade eden başkan Akbaş, caddenin daha prestijli hale gelmesi için esnaflar ile birlikte koordineli bir çalışma sergileyeceklerini söyledi. Öncelikle caddenin yapısal anlamda yeni ve modern binalara kavuşmaya devam ettiğini ifade eden Akbaş, yapılacak düzenlemeler ile caddeye ayrı bir renk ve hava katacaklarını vurguladı. Cadde esnafı ile daha önce yaptıkları istişareler sonucunda dükkanların önüne satılan ürünlerin çıkarılması ile ilgili görüşmeler yaptıklarını belirten başkan Akbaş, kaldırımları ve yay geçişlerini engelleyen esnaflardan ürünlerini geniş alanlara yaymaları gerektiğini söyledi. 

 

 

HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİ

 

 

Yaptığı esnaf gezisinin akabinde cadde üzerinde sağlık hizmeti veren Çayırova Tıp Merkezi’ni de ziyaret eden başkan Akbaş, muayene için gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sundu. Tıp merkezi doktorları ile bir süre sohbet eden başkan Akbaş, sırada muayene bekleyen vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilendi.  

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —