Tarih: 03.02.2015 13:45

Akar’ dan yeni Başkanlara ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Genel seçimler öncesindeCHP’de Milletvekilliği adaylığı düşünen İlçe Başkanları ve Genel Seçimlere yeni yönetimlerle girilmesi amacı ile istifa eden İlçe Başkanlarından sonra İlçeleri seçimlere taşıyacak yeni ekipler görevlerinin başına geldi. İlçe Başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Akar’ın ilk durağı Darıca CHP İlçe Başkanlığı oldu. Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar ve ilçe yönetimine başarı dileklerinde bulunan Akar, 7 Haziran 2015’de yapılacak olan Genel seçimler de Darıca da parti olarak oy oranlarını arttıracaklarına inandıklarını da belirtti.

 

İlçe Başkanı Şinasi Serdar da seçim yönetimi olarak görevi devraldıklarını belirterek Darıca da partimizin oy oranını yüzde 30’lara taşıyacağız ve Kocaeli’ den hem iktidar, hem de 6 Milletvekilini Meclise göndereceklerini söyledi.Daha sonra Dilovası İlçe örgütünü ziyaret eden Akar İlçe Başkanı İrfan Ertürk ve yönetime başarı dileklerinde bulunarak Dilovasın’da CHP olarak 2014 yerel seçimlerindeki oy artışının devam ettirilerek başarının sağlanacağını söyledi. 

 

Son olarak Çayırovaİlçe örgütünü ziyaret eden Akar, Başkan Selahattin Kaya ve yönetimi ile biraraya gelerek seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Yoğun programını hasta ve taziye ziyaretleri ile sürdüren Akar, önce Darıca’da babası vefat eden, yerel seçimlerdeCHP  Darıca Belediye Başkan adayı  Cengiz Hamşioğlu'na taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra da Gölcük’e geçerek,Gölçük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Faruk Balaban’ın evine taziye ziyaretinde bulunarak ailesine başsağlığı diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —