Tarih: 22.09.2012 12:53

AK Partililer Eskihisar’da buluştu!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı Eskihisar’da yapıldı. Toplantıya, Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur’un yanı sıra Gebze Belgesi belediye başkanları ve ilçe başkanları da katılarak gündemi değerlendirdilerToplantının açılış konuşmasını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptı.  Toplantının Gebze v e Kocaeli kaynaşmasına öncülük ettiğini söyleyen Başkan Köşker, toplantıya ev sahipliği yapmanının kendisini de mutlu ettiğine dikkat çekti. 

 

 

"BASIN YÖN GÖSTERMELİ"

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur da, bölgeye hizmet için burada olduklarını söyledi. Ekip olarak çok uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Okur, “Teşkilatlar ve Beledieye Başkanlarımızla neyi daha iyi yapabilirizin peşindeyiz.  Bu noktada zaman zaman basının yön göstermesi ve uyarıda bulunması da bizim için çok önemli” dedi.

 

 

 

"İKTİDARDAN GİTMEYE NİYETİMİZ YOK"

 

 

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise Kocaeli’nin her zaman bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğini söyledi. Kocaeli’de yaşayanların Kocaeli’nin her tarafını tanıması gerektiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, bu toplantıların bundan sonra diğer ilçelerde de devam edeceğine dikkat çekti. Yerel seçimlere yaklaşık 1 yıl olduğunu ve AK Parti olarak da seçimlere sürekli hazır olduklarını söyleyen İl Başkanı Civelek,  “Hedef 2023 diyoruz ama bizim iktidardan gitmeye niyetimiz yok, bu millet, eğitim, sağlık, ulaşım ve ekonomi alanlarında yaptığımız çalışmalardan dolayı bizi seviyor. Yeni eğitim sistemi hayata geçerken bir takım eksiklikler yaşandı ama şimdi onları çözmeye çalışıyoruz.” Dedi. Civelek, büyük kongreye 40-50 otobüsle gidileceğini, 50 kişilik isim listesinin genel merkeze ulaştırıldığını ifade etti. Civelek ayrıca, HAS Partililerin AK Parti’ye katılımı için de Kocaeli’de ayrı bir program yapılabileceğine dikkat çekti.

Toplantıya katılan partililer gazetecilerin çeşitli konularda sorularını cevaplandırdı.   Anibal konusunda gazetecilerin soru yağmurundan rahatsız olan partililer, Anibal Kavşağı projesinin mutlaka yapılacağını ve fiziki sorun yüzünden geciktiğini söylediler. Daha sonra İl Başkanı Civelek, milletvekili Okur ve belediye başkanları çeşitli konularda gazetecilerin sorularını cevaplandırdılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —