Tarih: 21.03.2013 16:47

AK Partililer Çanakkale şehitlerini unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve Bağlarbaşı Mahalle yönetimi katıldı.

 

Şehitlerimizin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim’in ardından İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık , konuşmasında Çanakkale Savaşları esnasında zor şartlar altında büyük fedakarlık örneği göstererek can siperane bir şekilde vatan topraklarını savunan insanlarımızın mücadelesinin takdire şayan olduğunu ifade ederken , şehitlerimizi unutmayarak bu anlamlı günde program düzenleyen mahalle yönetimine teşekkür etti.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise bu anlamlı günde bir araya gelmelerine vesile olan teşkilat üyelerine teşekkür ederek “dünya tarihinin dönüm noktalarından birisi olan Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü idrak etmekteyiz. Çanakkale Savaşları,vatan topraklarını ve bağımsızlığımızıkorumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, tarih sayfalarından silinmeyecek bir destanıdır.

 

Çanakkale Zaferi'yle, Türk toplumunda millet olma bilincinin tohumları atılmış ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması adına önemli bir mesafe katedilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle kutsal vatan toprakları için canını feda ederek şehitlik mertebesine erişmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi ,saygı ve rahmetle anıyor ,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü’nün ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.Program Çanakkale ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterimi ,günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmaların ardından yapılan ikramla sona erdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —