Tarih: 27.08.2015 16:39

AK Parti’li Şeker, belediye başkanlarını fırçaladı!

Facebook Twitter Linked-in

Belediye başkanlarına seslenen Şeker, "Milletvekili adayı olarak sahada dolaşırken biz köprüden söz ederken vatandaş evinin önündeki kaldırım taşından bahsetti. Biz havaalanından bahsederken vatandaş belediye otobüslerinin eksiklerinden bahsetti. Biz Merkez Bankası'ndan söz ederken vatandaş asgari ücretten bahsetti. Bizim gündemimiz farklı vatandaşın gündemi çok daha farklı" açıklamasında bulundu.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde arazi de çalışma yaptıklarını hatırlatan Şeker, "Vatandaşlarımız tarafından bazı serzenişler oldu. Vatandaşlarımız tarafından milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanı kendilerine bakmadıklarını dile getirdiler. Bir çok konuda serzeniş yapıldı. Bu konular üzerinde çalışma yapmak zorundayız. Diğer partilerden katılım olacak diye kendi arkadaşlarımızı öteledik. Kendi arkadaşlarımızı ihmal ettik. Bu süreçte buna özen gösterelim. Arkadaşlarımıza dokunalım. Dokunduğumuzu hissettirelimki bizimle birlikte arazide koşturabilsinler" dedi.

Kendi arkadaşlarımızın hatırını sormazsak bizimle birlikte neden çalışsınlar diyen İlyas Şeker, "Belediye başkanlarımızın dikkatine diyorum. Milletvekili adayı olarak sahada dolaşırken biz köprüden söz ederken vatandaş evinin önünde ki kaldırım taşından bahsetti. Biz havaalanından bahsederken vatandaş belediye otobüslerinin eksiklerinden bahsetti.

Biz Merkez Bankasından söz ederken vatandaş asgari ücretten bahsetti. Bizim gündemimiz farklı vatandaşın gündemi çok daha farklı. O süre içerisinden bize gelen talepler belediyelere iletildi. Şimdi soruyorum verilen sorunların kaç tanesine bakıldı? Şimdi vatandaşın karşısına gideceğiz vatandaşın talepleri yerine gelmezse nasıl gideceğiz.

Belediye başkanlarımız o zaman hazırlanan dosyalara bakalım. Yapılan çalışmaların maliyeti 50 bin TL’yi geçmez. Bunları gözden geçirelim en kısa sürede tamamlayalım. Yarın araziye çıkacağız. Yapılmadığı zaman ben ne köprüden, ne merkez bankasından, nede başka projelerden bahsedebilirim" açıklamasında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —