Tarih: 06.08.2014 09:11

AK Partili başkanlardan Esnaf turu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programı kapsamında İzmit Hürriyet ve Alemdar Caddelerinde bulunan esnafları ziyaret etti.  İkindi namazı sonrasında yapılan esnaf ziyaretlerine aynı zamanda AK Parti İzmit İlçe Yöneticileri Kadir Cansever, Hüsnü Tanrıkulu, Abdullah Bülbül, Meclis üyeleri Aykut Bozkurt ile Hayrettin Ünlü katıldı. 

 

Başkanların esnaf turu

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Partili başkanlar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan dev miting programında moral depolayan başkanlar İzmit programlarını da yoğun bir tempoda sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu beraberinde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile esnaf vatandaşları dükkanlarında ziyaret ederek sohbet etti. 

 

‘2023 hedefine ulaşacağız’

 

İzmit merkezde gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Partili başkanlar, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşması için tek bir engel kaldığını söyleyen Karaosmanoğlu, “10 Ağustos’ta bu engeli de aştığımız zaman Güçlü Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmayacak”  dedi.  Bunun için Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Başkanı olması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —