Tarih: 20.04.2016 15:18

AK Parti'den MÜSİAD'a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret için Ceyhan’a teşekkür eden MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz, "Yaşadığımız ülkede daha demokratik, daha özgür, daha adil sistemi oturtmak adına hükümetimizin icraatlarını kendi yaşadığımız şehirde hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilimize katkıda bulunan başkanımıza başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz süre içerisinde yapılan icraatların refah ve huzur için yapıldığını görüyoruz. Ümit ediyorum ki başkanımızın eksiklikleri gidermek adına çabası ve gayreti olacaktır. MÜSİAD olarak yanlış gördüğümüz şeyler üzerine tavsiyelerimizi kendilerine ileteceğimizi de beyan ediyorum” diye konuştu.

ANAYASA İLE İLGİLİ MÜZAKERE
Ayvaz’ın ardından konuşma yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Burada güzel hizmetlere imza atmaya hep birlikte gayret edelim. Başta iş adamı ve iş dünyası olmak üzere birçok 
müzakerelerde bulunduk. Seçimlerden sonra almış olduğumuz oyun sorumluluğu gereği bu kente nasıl hizmet ederiz diyerek çalışmaya devam ediyorum. AK Parti olarak STK’larımızı dinlemeye devam edeceğiz. Yavaş yavaş Türkiye’nin gündemine oturan anayasayla ve başkanlıkla ilgili konuları da müzakere etme fırsatını yakalayacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —