Tarih: 28.05.2019 10:00

AK Parti’den 5 bin kişilik iftar

Facebook Twitter Linked-in

Eski il başkanları Abdullah Eryarsoy, Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek ile görüştüğünü söyleyen Ellibeş, “İl başkanlarımız dışında eski bakanlarımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımızla istişare yapıyoruz. Ortak paydada buluşup güçlü bir liste oluşturmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

Genel merkezin belirlediği kadın ve gençlik kotalarını dikkate alacaklarını söyleyen Ellibeş, “İlçe başkanlarımızla temayüller gereği istişare yapacağız. Bunun için SEKA Park’ta ilçe başkanlarımızla sahur programı yapacağız. İlçe başkanlarımızdan isim isteyeceğiz. Kamu ve belediye ile iş yapan isimlerin olmaması ile ilgili genel merkezimizin belirlediği kriterlere dikkat edeceğiz. 50 kişilik yönetimi oluşturacağız. Bunun içinde mevcut yöneticilerin olması çok doğal” diye konuştu.

Geleneksel il iftarı ile ilgili de bilgi veren Başkan Ellibeş, iftarın Uluslararası Fuar Merkezi’nde 1 Haziran Cumartesi günü yapılacağını kaydetti. 5 bin kişilik bir iftar planladıklarını belirten Ellibeş, “İftarımıza eski bakanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız, istişare kurulu üyelerimiz ve AK Parti ailesi davet ediliyor. Aile olarak birlikte olacağız. Aynı zamanda Cumhur İttifakının parçası olan MHP’yi de iftara davet edeceğiz” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —