Tarih: 13.02.2014 12:50

AK Parti’de Kaflı şoku!

Facebook Twitter Linked-in

Son olarak da dün akşam AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın istifa ettiği haberlerinin duyulması Gebze’de bomba etkisi yaptı. İlçe başkanı Cemalettin Kaflı’nın istifasının kabul edilmediği, bu sabah il başkanı Mahmut Civelek tarafından il teşkilatına çağırılarak istifadan vezgeçmesi için iknaya çalışıldığı ileri sürüldü. İstifa haberi ise parti çevresinde geniş yankı uyandırdı. 

 

Civelek not kâğıdını yırtmıştı!

 

Bilindiği gibi AK Parti Gebze belediye başkanlığına Adnan Köşker’in yeniden aday gösterilmesinin ardından Gebze’deki diğer aday adayları Köşker’in adaylığına başkaldırmış, il başkanı Mahmut Civelek ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu aday adaylarını Gebze’de ikna toplantısı yapmış, bu toplantıda Büyükşehir belediye başkanı Karaosmanoğlu Kaflı’dan not tutmasını istemiş, buna rağmen il başkanı Civelek ise Kaflı’nın not kağıdını tüm aday adaylarının önünde yırtmıştı.

 

Bu olaydan sonra AK Parti ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesi beklenen Kaflı’nın yakın çevresi ile görüşerek önceki akşam bu görevinden istifa ettiği öğrenildi.Kaflı’ya gazetemiz telefonla ulaşmaya çalıştı ancak aradan uzun bir süre geçmesine rağmen geri dönüş yapmadı.Bilindiği gibi meclis üyeleri Yunus Tekin ve Recep Can da Köşker ile çalışmayacaklarını ifade ederek, yeni listede görev almak istemediklerini dile getirmişlerdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —